Un șofer a încercat să ”cumpere” patru polițiști care organizau un filtru pentru prinderea vitezomanilor

Un șofer a încercat să ”cumpere” patru polițiști care organizau un filtru pentru prinderea vitezomanilor

Autor: ProMotor acum 2 luni Știri

S-a întâmplat în Timișoara. Un șofer a fost depistat de aparatul radar pe când gonea cu 167 de kilometri la ora, pe șoseaua ce leagă Timișoara de Moravița. Limita de viteză pe acea porțiune, între Jebel și Deta, era de doar 80 de km la ora. Șoferul a încercat să scape de pedeapsă cu 400 de euro.

Cum polițiștii aveau să-i ridice carnetul,  șoferul vitezoman a decis să le ofere o șpagă să facă uitată toată întâmplarea. A încercat de mai multe ori să le dea câte 100 de euro celor patru polițiști care erau în filtru în acea zi, scrie Opinia Timișoarei.

Bărbatul le-ar fi promis agenților câte 100 de euro de fiecare

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus în data de 16.11.2020, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului D.A.-L., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. În rechizitoriul întocmit s-a reținut că în data de 21.06.2020, fiind depistat cu aparatul radar că a condus autoturismul dinspre localitatea Jebel înspre Deta, cu viteza de 167 km/h, pe o porțiune de drum pe care limita maximă de viteză este de 80 km/h, inculpatul D.A.-L. ar fi încercat, în repetate rânduri, să promită suma de câte 100 euro fiecăruia dintre cei patru agenți de poliție care l-au oprit în trafic, în total 400 euro, pentru a nu fi dispuse împotriva sa măsurile legale, întrucât din data de 20.06.2020 acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, ca urmare a constatării săvârșirii unei contravenții la regimul rutier”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Agenții rutieri au luat legătură cu procurorii, iar șoferul a fost anchetat pentru dare de mită. După ce au încheiat cercetările, dosarul a fost înaintat Tribunalului Timiș.


Sursa foto: Facebook


Comentarii
Inchide