Un șofer a lovit intenționat un polițist cu mașina la Gara de Nord din București. VIDEO

Autor: David Andrei 29 nov. 2020 Știri auto

Un șofer ar fi lovit intenționat un polițist cu mașina în zona Gării de Nord din București. Potrivit Europol, bărbatul s-a înfuriat după ce omul legii i-a atras atenția că staționează neregulamentar.

GALERIE FOTO

Camerele de supraveghere amplasate în zona Gării de Nord din Capitală au surprins incidentul. Potrivit sindicatului Europol, polițistul i-a atras atenția șoferului că staționează neregulamentar. Acesta i-a recomandat să se pună în mișcare. În imagini, se poate observa cum șoferul accelerează, face o manevră bruscă și îl lovește pe polițist.

„Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, se arată în postarea publicată de sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.

Polițistul a fost trântit la pământ, dar s-a ridicat imediat și a urcat la volanul autospecialei, pornind în urmărirea șoferului care îl lovise.

Bărbatul a fost prins la scurt timp. “Acesta se află în prezent în custodia poliției”, preciza sindicatul Europol la scurt timp după incidentul care a avut loc în zona Gării de Nord.

Postarea Europol, care arată cum un șofer a lovit un polițist, actualizată

Postarea de pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor, publicată pe 29 noiembrie, în jurul orei 19:40, a fost actualizată cu informații noi câteva ore mai târziu.

Șoferul a fost eliberat între timp în urma unor presiuni, spun polițiștii. “Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist”, scrie Europol. “Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, avertizează oamenii legii.

Polițistul lovit va merge la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide