Un șofer s-a trezit cu o lovitură de poșetă în parbriz, dată de o femeie

Autor: Promotor 18 aug. 2021 Știri auto

Un șofer s-a trezit cu o lovitură de poșetă în parbriz în timp ce rula pe o stradă din Constanța. Bărbatul nu a prevăzut atacul dat de o femeie care se afla pe marginea carosabilului.

GALERIE FOTO

Femeia a așteptat mașina pe marginea carosabilului și a lovit direct la țintă, aruncând poșeta în parbriz. Șoferul nu o cunoștea și nici nu avusese vreo răfuială anterior loviturii. Imaginile au apărut pe grupul de Facebook Trafictube. Șoferul povestește că gestul femeii l-a luat prin surprindere. “Mă bucur că nu a pățit nimic mașina”, spune acesta.

Bărbatul susține că atacatoarea avea, de fapt, un alt motiv pentru a sta acolo. “Se arunca în fața mașinilor care veneau”, povestește George, șoferul surprins de lovitură. “Se rostogolea pe asfalt și tipa în gura mare M-am născut în România. Așa că am lăsat-o în pace, sunt conștient că femeia nu avea discernământ.”

O femeie a șocat un șofer de Maybach în București

Un incident cu o femeie care obișnuia să se arunce în fața mașinilor a avut loc luna trecută și în București. În centrul Capitalei, aceasta a apelat în premieră la o altă metodă. S-a urcat pe un Mercedes-Maybach și a refuzat să coboare de acolo.

Proprietarul mașinii și a încercat să o dea jos și a reușit, în cele din urmă. Poliția a sosit la fața locului, sesizată de participanții la trafic care au semnalat prezența unei femei care se aruncă în fața mașinilor la Piața Unirii. Oamenii legii au imobilizat-o și au dus-o la secție. Ulterior, femeia a ajuns la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” pentru îngrijiri medicale de specialitate.

A devenit celebră și femeia care și-a înscenat accidentul pe Calea Griviței din București. Aceasta s-a prefăcut că a fost lovită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar. O cameră de supraveghere a surprins însă, piesa de teatru pusă în scenă de femeie.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide