Un șofer a lovit o mașină pe autostradă și nici măcar nu a oprit. Accidentul a fost filmat

Autor: David Andrei acum 4 luni Știri

Un șofer a lovit o mașină pe o autostradă din Italia și și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Accidentul a fost filmat de camerele video montate pe o Tesla.

GALERIE FOTO

Imaginile au fost postate pe o pagină dedicată posesorilor de Tesla. Presa italiană a preluat filmarea și l-a contactat pe șoferul automobilului electric pentru a afla mai multe amănunte. Emilio a povestit, într-o conversație telefonică, ce a văzut pe autostradă de la volanul mașinii sale.

“Nu știam dacă să merg drept sau să trag stânga sau dreapta. Bine că nu am fost rănit. Mașina mea a fost avariată, a fost lovită de niște pietre”, a povestit italianul.

Pe filmare, se poate observa cum un Audi venit din banda întâi a autostrăzii, taie două benzi de circulație și se îndreaptă în viteză către cea de-a patra, exact în momentul în care un Mini One de culoare albă voia să schimbe banda de circulație fără a acționa semnalizarea. Break-ul german lovește mașina și o împinge în parapetul care desparte cele două sensuri. Șoferul pierde controlul, mașina taie benzile de circulație și se lovește și de parapetul de pe partea dreaptă. Cel aflat la volanul celuilalt autoturism își continuă goana fără măcar să frâneze, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Imaginile surprinse pe autostradă au ajuns la poliție

În spatele lor, rula o Tesla echipată cu camere video care au surprins momentul accidentului. Imaginile au ajuns deja la secția de poliție. Mai mult, șoferul de Tesla a reținut și numărul de înmatriculare al break-ului negru și a făcut un zoom în cadrul în care se poate observa figura șoferului. Poliția l-a identificat deja pe fugar și a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul. Niciunul dintre cei doi șoferi nu a fost rănit.

VIDEO:Comentarii
Inchide