Un șofer nervos a oprit în plină stradă și a aruncat cu toporul în mașina condusă de o femeie – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 aug. 2021 Știri auto
Un șofer nervos a oprit în plină stradă și a aruncat cu toporul în mașina condusă de o femeie – VIDEO

Un șofer nervos a fost surprins de camera de bord în timp ce aruncă cu un topor în parbrizul unei alte mașini. S-a întâmplat în orașul american Seattle, Washington.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fugit de la fața locului după ce a arma (potențial mortală) în mașina femeii.

Imagini cu incidentul au fost filmate de camera de bord a victimei, și ne arată suspectul care conducea un Jeep, cum oprește mașina, iese și aruncă cu securea în mașina femeii.

Potrivit Poliției, șoferul în vârstă de 47 de ani s-a enervat din motive necunoscute și a început să claxoneze, înainte de a porni în urmărirea mașinii pe care urma să o lovească cu toporul.

Un șofer nervos a oprit în plină stradă și a aruncat cu toporul în mașina condusă de o femeie

Șoferița a evitat confruntarea, dar a fost urmărită de șoferul SUV-ului, care în cele din urmă i-a tăiat calea, a blocat drumul și a aruncat cu un topor în parbriz. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un suspect a fost identificat în cele din urmă cu ajutorul camerei video și a fost arestat la trei zile după incident. El se confruntă cu mai multe acuzații.

Acesta nu este primul său incident de altercație în trafic. Bărbatul în vârstă de 47 de ani mai este acuzat că l-a hărțuit verbal pe un alt bărbat și i-a adresat acestuia insulte rasiale.

VIDEO

Indiferent cât de multă furie se acumulează în trafic, oricât de enervant ar fi un șofer de comportamentul colegilor de drum, înțelept ar fi ca acesta să nu se implice într-o altercație. Cu toate acestea, conflictele în trafic se întâmplă des și uneori ele devin destul de urâte.

Un incident care ne-a șocat, petrecut de curând în București, a fost acela când un șofer de Logan a fost blocat de șoferul unui BMW și bătut cu o crosă de golf. Bărbatul a fost reținut la două zile după comiterea faptei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Q13 FOX Seattle / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide