Bărbatul care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținut

Autor: Promotor 23 iun. 2021 Știri auto

Bărbatul care a atacat un șofer pe un bulevard din Capitală folosind crosa de golf a fost reținut. Acesta va fi cercetat în stare de reținere. Poliția o caută încă pe partenera sa. Femeia a lovit cu picioarele în mașina victimei.

GALERIE FOTO

Incidentul incredibil a avut loc în seara zilei de duminică, 20 iunie, în jurul orei 21:00, pe un bulevard din sectorul 2 al Capitalei. Imaginile care au devenit virale arată cum șoferul unui BMW blochează în trafic o Dacia Logan, oprind în diagonală, pe banda a doua, în dreptul unei benzinării.

Coboară din mașină și începe să o lovească violent în mașina pe care tocmai o blocase, folosind o crosă de golf. Acesta sparge geamul din dreptul șoferului și îl lovește pe bărbatul aflat la volan. În același timp, partenera sa dă cu piciorul în oglinda și în portiera din partea dreaptă. La un moment dat, aceasta scoate o macetă din mașină și continuă să lovească Loganul cu picioarele. Niciun alt participant la trafic nu intervine pentru a pune capăt atacului barbar.

Cine este bărbatul care a atacat un șofer cu crosa de golf?

Poliția Capitalei a anunțat că agresorul din trafic a fost reținut. Acesta este un bărbat în vârstă de 30 de ani, care va fi cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Agresorul este acuzat și de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice după ce a blocat mașina în trafic.

Femeia aflată cu el în mașină nu a fost găsită la domiciliu. Poliția a identificat-o pe aceasta și continuă căutările.

Persoana vătămată este un bărbat în vârstă de 35 de ani. Inițial, acesta nu a vrut să depună plângere penală. Bărbatul s-a răzgândit, în cele din urmă, și a formulat o plângere în seara zilei de luni, împotriva celor care l-au lovit pe el și i-au avariat mașina. Oricum, Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu după ce polițiștii au văzut imaginile care circulă în mediul online.

Actualizare – 24.06.2021:

Partenera atacatorului a fost și ea reținută, anunță Poliția Capitalei. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide