Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști. S-a răsturnat cu mașina în râu

Autor: George Cristea acum 1 an Știri auto

Un șofer a fost oprit cu focuri de armă de polițiști după ce a ignorat mai multe semnale de oprire. În final, acesta s-a răsturnat cu mașina în râu, oferind polițiștilor ocazia să afle o poveste spumoasă despre braconaj și haiduceală.

Intră în Galeria FOTO

Joi dimineață, în jurul orei 03.20, polițiștii de frontieră din cadrul punctului Vișeu de Sus au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Mitsubishi fără plăcuțe de înmatriculare. Acesta circula pe un drum forestier, de la frontiera de stat spre interiorul țării, pe direcția localității Borșa, județul Maramureș.

„Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare și nici la somațiile polițiștilor de frontieră, continuându-și deplasarea în mare viteză, fapt pentru care au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical. După câțiva kilometri o altă patrulă a poliției de frontieră a încercat sa-l oprească, dar nici de această dată conducătorul auto nu s-a oprit, fapt pentru care, în conformitate cu prevederile legale, lucrătorii noștri au tras un foc de arma spre pneurile mașinii. În acel moment, șoferul a virat brusc pe un drum lăturalnic, iar la puțin timp, la trecerea peste un pod, mașina s-a răsturnat”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști. Ce secrete ascundea?

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. Spre norocul său, acesta nu prezenta leziuni majore, refuzând asistența medicală.

În urma unui control sumar asupra mijlocului de transport au fost observate în interiorul autoturismului păr de animal și pete de sânge, indicii privind săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic. Totodată, s-a mai constatat că persoana în cauză avea dreptul de a conduce anulat.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în cooperare cu reprezentanți ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase al IPJ Maramureș.

Zonele de frontieră sunt adesea teatrul unor fenomene paranormale, așa cum sunt elasticitatea unei Dacii Logan, în care au încăput 14 persoane – probabil record mondial.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide