Cum încap 15 bărbați într-o Dacia Logan? Poliția de Frontieră tocmai a aflat

Autor: David Andrei 08 iun. 2021 Știri auto

Un șofer român a reușit să transporte cu o Dacia Logan nu mai puțin de 14 pasageri, toți străini. Bărbatul a fost arestat de Poliția de Frontieră. Acesta le-a spus autorităților că doar a vrut să-i ajute pe cetățenii străini.

GALERIE FOTO

Poliția de Frontieră a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a șoferului român care a încercat să ajute 14 cetățeni străini care voiau să ajungă într-un oraș din România. Acesta i-a transportat pe toți 14 cu o Dacia Logan Van.

Logan Van este un tip de autoutilitară care are doar două locuri în față. Spațiul din spatele celor două scaune este pentru depozitare. Dar șoferul a considerat că poate depozita acolo și persoane.

Dacia Logan, oprită pentru un control în trafic de Poliția de Frontieră

Mașina înmatriculată în România a fost oprită în trafic luni, în jurul orei 17:00, pentru verificări, pe E70, în apropierea localității Jebel. Cetățeanul român aflat la volan nu a opus rezistență. Polițiștii au observat că, în mașina sa, stau înghesuiți nu mai puțin de 14 cetățeni străini, toți bărbați.

Polițiștii de Frontieră i-au condus pe toți la sediul instituției. Acolo au fost supuși triajului epidemiologic specific intrării în țară.

Oamenii legii au efectuat verificări și au aflat că cei 14 bărbați sunt cetățeni din Turcia și din Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani. Șoferul de Dacia Logan Van este un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în județul Timiș. Acesta le-a explicat autorităților că a vrut să-i ajute pe străini să ajungă în orașul Lugoj.

Șoferul român este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți de către cetățeanul român. Dosarul este coordonat de către procurorul din cadrul Parchetului de Drepturi și Libertăți. Cetățeanul român va rămâne în arest pentru o perioadă de 30 de zile.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide