Ce a pățit un șofer care a parcat regulamentar pe o stradă din București?

Autor: ProMotor 12 iun. 2020 Știri auto

Un șofer din București și-a parcat mașina pe Șoseaua Pantelimon și a găsit-o, două zile mai târziu, plină de vopsea. Bărbatul păgubit a depus plângere și îl caută pe autor.

GALERIE FOTO

Un Volkswagen Golf are acum un model de vopsea… inedit. Are pete negre pe capotă și pe portiere, dar și pe parbriz. Cei care au văzut imaginile postate de posesorul mașinii i-au transmis că e practic imposibilă curățarea vopselei de pe geam.

Proprietarul Golf-ului a povestit pe Facebook că și-a parcat mașina, pe 7 iunie, pe Șoseaua Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei, într-o zonă în care se parchează la marginea trotuarului, “în spic”. Două zile mai târziu, când s-a întors la automobil, nu i-a venit să creadă.

Omul cere acum ajutorul pe rețelele de socializare, postând în mai multe grupuri de profil, sperând să-l găsească pe autor. “Dacă este cineva care a văzut ceva suspect sau a trecut prin zonă în acest interval de timp, îl rog să-mi dea un semn.”

Posesorul de Volkswagen Golf pătat cu vopsea în București a depus deja plângere la Secția 9 de poliție. Pe Facebook primește însă mesaje descurajante. “Am pățit ceva asemănător în aceeași zonă, poliția nu a făcut nimic”, îi povestește un alt șofer.

Userii încearcă însă să-l încurajeze în alt sens. Mașina cu noul model pe capotă și pe portiere nu arată rău deloc, îi spun aceștia, sfătuindu-l să o lase așa.

Ce poate păți cel care a vandalizat mașina pe o stradă din București?

Legea prevede sancțiuni dure pentru acte de vandalism și chiar pedepse cu închisoarea. Astfel, autorul actului de vandalism poate petrece până la 2 ani după gratii.

“Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia […] se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată în articolul 217 din Codul Penal.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide