Șofer prins cu un permis de conducere fals, valabil pentru categoriile. 280 de euro l-a costat

Autor: ProMotor 09 oct. 2020 Știri auto
Șofer prins cu un permis de conducere fals, valabil pentru categoriile. 280 de euro l-a costat

În ziua de 07 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Râșești, judeţul Vaslui, un autoturism marca Vauxhall (Opel), înmatriculat în Marea Britanie, condus de un cetățean din R. Moldova în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, valabil pentru categoriile „A”, „B”, „C”, „BE” şi „CE.

Un permis fals pentru toate categoriile costă 280 de euro

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetăţean din R. Moldova ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 280 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: politiadefrontiera.ro



Comentarii
Inchide