Un gălățean a fost prins de jandarmi în timp ce conducea băut. Șoferul plecase la magazin să-și cumpere o sticlă de vodka – VIDEO

Autor: ProMotor 30 iul. 2020 Știri auto
Un gălățean a fost prins de jandarmi în timp ce conducea băut. Șoferul plecase la magazin să-și cumpere o sticlă de vodka – VIDEO

Un șofer din Galați a fost depistat în trafic cu o alcoolemie uriașă. El a urcat cu mașina pe trotuar, a trecut foarte aproape de trei pietoni, după care a intrat într-un magazin de unde și-a cumpărat o sticlă cu votcă și a urcat din nou la volan. El a fost oprit de un echipaj de jandarmi care a asistat la incident.

„Aseară (n.r. 28 iulie), la ora 21:50, în timp ce patrulau pe strada Oțelarilor, jandarmii au văzut un autoturism care se deplasa sinuos, accelera și frâna brusc. Au zis jandarmii că este un începător sau, mai grav, îi este rău conducătorului auto, însă, când s-au apropiat au observat că șoferul îi privea cu ochii tulburi.

Imediat au oprit mașina și i-au cerut conducătorului auto să coboare. Cu greu a reușit bărbatul să iasă din mașină, iar când a fost să stea de vorbă cu jandarmii abia reușea să-și țină echilibrul și mirosea puternic a alcool, semn că înainte de a se urca la volan a avut o întâlnire cu Bachus”, se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei Galați.

Bărbatul „a avut o întâlnire cu Bachus”

Jandarmii au chemat un echipaj de poliție rutieră, iar la testarea cu aparatul etilotest a reieșit o alcoolemie de 2,06 mg. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgență unde i-au fost prelevate probe biologice.

Verificările efectuate au scos la iveală că șoferul nu este la prima abatere de acest gen și are permisul suspendat tot pentru conducerea sub influența alcoolului.

La dosarul vechi s-a adăugat și cel nou, iar jandarmii i-au întocmit actele de sesizare. În cazul de față,  Poliția Rutieră Galați continuă cercetările.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide