Ce a pățit un șofer din provincie în București, unde a deranjat cu modul în care a parcat?

Autor: Promotor 25 aug. 2021 Știri auto

Un șofer din provincie a avut o surpriză de proporții în București, atunci când s-a întors la mașină. Și-a găsit autoturismul cu totul altfel decât îl lăsase. Nici nu știe ce are de făcut acum.

GALERIE FOTO

Un șofer cu o Dacia înmatriculată în județul Argeș a parcat în fața unui bloc nou dintr-un complex din București. Dacia lui a fost foarte aproape de balconul de la parter, dar nu putem ști dacă acest lucru l-a deranjat în mod deosebit pe autorul faptei. Pe acea parte a căii de acces nu sunt marcaje pentru locuri de parcare.

Șoferul din provincie și-a găsit capacele de la roți date jos și lăsate pe asfalt. Nicio altă problemă nu a găsit la mașină. Cel care i-a scos capacele de la jantele de tablă nu i-a ridicat ștergătoarele, nu i-a zgâriat mașina, nu i-a smuls oglinda, practici destul de obișnuite, deși nu tocmai etice și nici legale.

Șofer din provincie, pedepsit pentru parcare neregulamentară. Plângere pentru distrugere?

Fotografia a fost publicată pe grupul de Facebook “Ai parcat ca un bou București”. Proprietarul mașinii nici nu știe ce să facă acum. Cei care au văzut imaginea îi recomandă să facă plângere la poliție pentru distrugere. Potrivit Codului Penal, distrugerea, degradarea sau aucerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedespesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Dar autorul faptei nu i-a distrus nimic. Capacele pot fi puse la loc cu ușurință, așa cum au fost date jos. Iar mașina este, în continuare, în stare perfectă de funcționare.

Alții au pățit mai rău în București

Alții au pățit mai rău după ce au parcat neregulamentar în București. Un proprietar de Dacia Sandero Stepway, care își lăsase mașina pe trecere, a devenit subiect de glume în online în această vară. Omul a găsit gunoi pe vehicul.

A fost, cel mai probabil, răzbunarea pietonilor incomodați de autoturismul parcat acolo unde ei au prioritate de trecere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ai parcat ca un bou Bucuresti



Comentarii
Inchide