Un șofer român a fost victima unor hoți care se dădeau polițiști

Autor: ProMotor 24 mart. 2021 Știri auto
Un șofer român a fost victima unor hoți care se dădeau polițiști

Un șofer român a fost victima unor presupuși ofițeri de poliție. S-a întâmplat pe o autostradă din Germania.

Un echipaj de poliție l-a oprit pe șoferul de TIR și i-a cerut actele la control. Ulterior, românul avea să afle că aceștia sunt, de fapt, niște tâlhari.

Duminică seară, șoferul român în vârstă de 29 de ani, a fost oprit pe A1, la Hurth, o periferie a Kolnului, de o patrulă de poliție. Agenții i-au cerut să iasă de pe autostradă pe un drum de țară, pentru control. Acolo i-au cerut actele și o sumă de bani, amendă.

Românul a devenit suspicios așa că a ieșit din mașină

Unul dintre așa-zișii polițiști a plecat spre mașina lui cu actele și banii ceruți de la român, spunându-i să aștepte în cabină. Când tânărul șofer a devenit suspicios, a ieșit din mașină și s-a dus spre autoturismul presupușilor ofițeri de poliție. Atunci unul dintre ei l-a amenințat cu pistolul, apoi tâlharii au fugit.

Acum, polițiști adevărați îi caută pe cei doi falși ofițeri care l-au jefuit pe șoferul român, scrie Libertatea.ro.

Românii sunt foarte curajoși în Germania

În urmă cu o lună, un alt șofer de TIR din România a ajuns erou în Germania. Acesta a reușit să oprească un BMW la volanul căruia se afla o femeie care își pierduse cunoștința. Autoturismul rula pe contrasens. Incidentul a avut loc pe o autostradă aflată în apropiere de Neuss-Uedesheim.

Românul, aflat la volanul unui TIR, a observat de la distanță un BMW rulând pe contrasens. Aceasta și-a dat seama că la volan se afla o femeie care își pierduse cunoștința. Mașina traversa o pasarelă pe A57 și venea din direcția greșită. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a acționat rapid. Acesta a reușit să blocheze autoturismul pe banda de urgență, între balustrada de protecție și TIR-ul pe care îl conducea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polizei.news Deutschland / Facebook



Comentarii
Inchide