Un șofer transportă un taur cu un Peugeot decapotabil

Autor: David Andrei 07 iul. 2020 Știri auto

Un șofer a transportat un taur cu un Peugeot 206 decapotabil. Echipajul bizar, alcătuit din leul Peugeot, cai putere și taur, a fost surprins pe o șosea din sudul Franței.

GALERIE FOTO

În imaginile surprinse de un alt conducător auto, se poate vedea cum animalul călătorește liniștit pe bancheta din spate a micului Peugeot 206 Cabrio, ca și cum astfel de drumuri ar fi pentru el la ordinea zilei. “Este un taur de jucărie!”, au fost de părere mulți dintre cei care au văzut filmarea. Realitatea însă, este alta.

Presa locală a reușit să-l identifice, în cele din urmă, pe șofer. Jurnaliștii l-au întrebat pe Benjamin Bantze cum a ajuns un taur să-i fie pasager. Proprietarul mașiniii și al taurului a explicat situația:

“Taurul a scăpat din țarc și, cum nu a știut să se întoarcă singur, a început să hoinărească exact ca un câine vagabond. L-am căutat cu această mașină care a devenit deja celebră. M-am întâlnit cu un coleg, care a venit cu mine. Cum am deschis portiera, taurul a urcat singur în mașină”, a povestit Bantze pentru France Blue.

Taurul din Peugeot, membru al familiei

Taurul devenit vedetă poartă numele Bambino (Copilul, în limba italiană), are 6 ani, 400 de kilograme și face parte din rasa Camarague, dar și din familia lui Benjamin Bantze. A fost crescut cu biberonul, în casă, alături de câini, dezvăluie șoferul, convins că taurul său chiar se crede câine.

Bambino este cunoscut de toată lumea în comuna Cailar din sudul Franței, care numără puțin peste 2.000 de locuitori. An de an, de Crăciun, animalul face parte din scena Nașterii pruncului Isus. Iar escapada din weekend l-a propulsat la rangul de superstar.

Bambino nu este singurul patruped care a călătorit la bordul unei mașini weekend-ul trecut. Și o capră din România a devenit vedetă în mediul online, după ce a apărut într-o fotografie care o arată călătorind în portbagajul unei Dacia Sandero pe un drum din județul Iași.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide