Un șofer de Volkswagen Passat a pierdut controlul mașinii și a lovit un autobuz STB

Autor: David Andrei 16 iul. 2020 Știri auto

Un accident violent a avut loc în centrul Capitalei. Un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Passat a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit un autobuz STB care circula din sens opus.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 15 iulie, în jurul orei 23:30, la intersecția Strada Izvor cu Strada Dr. N. Staicovici.

Primele cercetări arată că un șofer în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, a pierdut controlul mașinii și a lovit un autobuz STB care se deplasa din sens opus. La volanul autobuzului se afla un bărbat în vârstă de 49 de ani. Autobuzul a fost împins în stâlpii de protecție, de mici dimensiuni, aflați pe trotuar.

Au sosit la fața locului poliția, o autospecială de pompieri și o ambulanță SMURD: Șoferul și pasagerul din autoturism au fost răniți și au fost transportați la spital. Pasagerul ieșise singur din mașină. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili condițiile și cauzele producerii accidentului.

O tânără care se afla în autobuz a povestit pe un grup dedicat incidentelor din trafic că mașina a intrat cu viteză în acea curbă: “Venea cu viteză și scârțâit de roți, a șters autobuzul și cred că a ricoșat în stâlpi”, a povestit aceasta.

Mai multe piese de caroserie s-au împrăștiat pe asfalt, iar circulația a fost întreruptă până la curățarea carosabilului.

Curba în care șoferul de Volkswagen Passat a lovit autobuzul este una periculoasă

Cei care cunosc virajul în care a avut loc accidentul susțin că este unul periculos dacă este abordat în viteză. “Trec foarte des prin zonă și am văzut mulți pe care îi surprinde acea curbă”, povestește un șofer.

Martorii susțin că autoturismul implicat în accident, un Volkswagen Passat, va fi declarat, cel mai probabil, daună totală. Mașina este grav avariată pe partea stângă. Și autobuzul STB a fost avariat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide