Șoferii au blocat parcările de mall din București de 1 iunie

Autor: David Andrei 02 iun. 2021 Știri auto

Ziua Copilului a adus ploaie și un trafic infernal în București. De 1 iunie, părinții care au avut zi liberă pentru a o petrece cu cei mici au fost nevoiți să aleagă distracții în interior. Șoferii au blocat parcările de mall. Ore întregi au petrecut în blocaje atât la intrarea, cât și la ieșirea din parcaje.

GALERIE FOTO

Ploaia i-a ținut departe pe copii și pe părinții lor de activități în aer liber. Evenimentele programate să aibă loc în parcuri și grădini au fost amânate sau anulate. Astfel, părinții s-au reorientat către locurile de joacă din centrele comerciale și către food court-urile de acolo. Din acest motiv, parcările au devenit neîncăpătoare.

S-au format cozi uriașe de mașini, în banda întâi, pe Bulevardul Vasile Milea, pe Bulevardul Timișoara și pe alte artere din zonele celor mai mari mall-uri din București. Șoferii au pus imagini cu aglomerația din parcările de mall și print screen-uri cu aplicațiile de trafic pentru a arăta haosul. S-au format cozi uriașe și pe DN1, pentru că șoferii au dorit să-i ducă pe cei mici și în centrul comercial din Băneasa.

Parcările de mall, blocate complet încă de la prânz în ziua de 1 Iunie

Pe grupurile cu informații din trafic, au apărut, încă de la orele prânzului, avertismente din aceste zone. “Nu se mai permite accesul în parcarea AFI”, a fost unul dintre ele.

“Stăm pe loc de o oră în parcarea Park Lake”, s-a plâns un șofer, dovedind aglomerația cu o fotografie sugestivă (vezi GALERIA FOTO).

“A venit poliția să ne dirijeze”, a anunțat o șoferiță care reușise să iasă dintr-o parcare de mall. “În parcarea subterană nu se simte. Nu am înaintat de mai bine de jumătate de oră”, este reacția unuia dintre șoferi.

“Ar fi prăpăd dacă ar lua foc o mașină aici”, trage un semnal de alarmă unul dintre șoferii blocați într-o parcare de mall.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide