Ce a pățit o șoferiță care își uitase actele de acasă, atunci când a fost oprită de poliție?

Autor: Promotor 20 feb. 2021 Știri auto

O șoferiță din județul Gorj a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliție. Femeii i s-a cerut să se legitimeze. În acel moment, și-a dat seama că și-a uitat actele acasă. Ce a făcut polițistul?

GALERIE FOTO

Femeia a povestit întâmplarea într-un mesaj transmis celor care administrează pagina de Facebook a Poliției Române. Incidentul a avut loc pe o șosea din județul Gorj.

“Mergeam către sală și undeva pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu trece pe lângă mine o mașină de poliție, cu girofarul pornit, oprește puțin în fața mea și îmi face semn să opresc și eu.

M-am panicat crezând că am trecut pe roșu sau am făcut ceva și nu știam ce.

Am tras mașina de pe carosabil și am deschis geamul. Lângă mașină vine un tânăr polițist, s-a prezentat frumos (încă o dată nu știu cum îl cheamă), mi-a explicat că m-a oprit pentru că există o acțiune de verificare a autoturismelor cu numere străine și mi-a cerut actele mașinii plus ale mele„, povestește femeia.

Șoferița s-a panicat când agentul de poliție i-a cerut actele

„Am căutat geanta și am realizat că schimbasem gențile să merg la sală și portofelul cu permisul și buletinul mi-erau acasă”, a scris tânăra șoferiță. Polițistul a observat că femeia intrase în panică pentru că se temea de consecințe.

“M-a observat că m-am panicat (în trecut mi-am luat amendă pentru că nu aveam permisul de conducere la purtător și am început să tremur). Mi-a spus draguț să mă calmez și că nu este nicio problemă, nu trebuie să mă panichez și mi-a cerut CNP-ul. Cred că a zis de două sau trei ori: „Stați liniștită, nu este nicio problemă!”.

Tânăra i-a comunicat polițistului datele din buletin. Acesta a verificat în baza de date și a văzut că informațiile corespund. A văzut în sistem și că actele mașinii sunt în regulă.

“Mi-a mulțumit foarte drăguț, urându-mi o seară frumoasă”, a povestit Maria.

Salutare!

Postarea de azi încadrează două evenimente ce au în comun locul și data de azi.

Gorj, județul unde…

Posted by Politia Romana on Friday, 19 February 2021

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide