O șoferiță a căzut cu mașina într-o groapă în Capitală. Șantierul era semnalizat. De ce nu l-a văzut?

Autor: David Andrei 27 ian. 2021 Știri auto

Un accident bizar a avut loc azi-noapte în Capitală. O șoferiță a căzut cu mașina într-o groapă. Incidentul pare inexplicabil, având în vedere că groapa era semnalizată ;i înconjurată de un gard de protecție.

GALERIE FOTO

Mașina, un Opel Astra, a ajuns în groapa săpată pentru repararea unor țevi de apă, la intersecția dintre străzile Doamna Ghica și Azuga. Lucrările erau semnalizate și înconjurate de un gard de protecție. Cu toate acestea, femeia aflată la volan nu a văzut nimic și s-a prăbușit cu mașina acolo.

Șoferița nu a fost rănită în incident și a fost ajutată de martori să iasă din mașină și din groapă. Femeia a acuzat aburul dens format în jurul gropii. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Nu este prima mașină care cade într-o groapă în Capitală

Un incident similar a avut loc în urmă cu un an în sectorul 6 al Capitalei. Într-o groapă realizată pentru reparații au căzut nu una, ci două mașini, la interval de câteva minute. Unul dintre cei doi șoferi a suferit răni minore când s-a prăbușit cu mașina în craterul din asfalt.

S-a întâmplat pe Aleea Compozitorilor din cartierul Drumul Taberei. Groapa fusese semnalizată, ce-i drept, superficial, și înconjurată cu o plasă de protecție, de către lucrătorii care efectuau reparații la rețeaua de termoficare. Șoferii au anunțat că așteaptă despăgubiri. (vezi GALERIA FOTO).

S-a întâmplat și în Oradea. Acolo un șofer a încercat să meargă în marșarier și a ajuns cu autoturismul într-o groapă săpată lângă un pasaj subteran. Mașina a aterizat cu roțile în sus. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe bărbatul în vârstă de 32 de ani și au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice și l-au sancționat. Mașina lui a fost scoasă din groapă cu macaraua. (vezi GALERIA FOTO).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide