O șoferiță a provocat deraierea unui tramvai în Sectorul 6

Autor: Elena Luchian 02 sept. 2021 Știri auto

O șoferiță a provocat deraierea unui tramvai în cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei. Circulația tramvaielor în zonă a fost blocată ore bune.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc miercuri seara, pe Bulevardul Timișoara din sectorul 6. Mașina a ajuns pe sine și a fost lovită în plin de un tramvai care circula pe linia 25. Mijlocul de transport în comun a deraiat în urma impactului.

Două persoane se aflau la bordul autoturismului în momentul impactului. Este vorba despre o șoferiță în vârstă de 50 de ani și de un tânăr de 25 de ani. A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a o scoate pe femeie din caroseria deformată în urma loviturii. Femeia a fost rănită și a fost transportată la spital, conștientă și cooperantă. Și bărbatul din dreapta ei a suferit leziuni și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Fără leziuni au scăpat însă, călătorii din tramvai.

Circulația tramvaielor 8 și 25 a fost blocată ore bune în zona intersecției cu strada Romancierilor, pe sensul de mers către Răzoare. Potrivit purtătorului de cuvânt al STB, Brândușa Raeceanu, pentru preluarea fluxului de călători de pe Bulevardul Timișoara, a fost introdusă o linie de autobuze. Aceasta a circulat între Depoul Militari și Piața Danny Huwe (Răzoare).

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cum mașina a ajuns pe șinele de tramvai.

Șoferița care a provocat deraierea unui tramvai la București, șofer cu palmares similar la Iași

Un șofer în vârstă de 70 de ani a scos de pe sine un tramvai la Iași, în urmă cu o lună. Bărbatul a virat brusc la stânga, fără să se asigure, și a lovit în plin mijlocul de transport în comun. Acesta a ajuns pe carosabil, pe celălalt sens de circulație. O mașină a trecut milimetric pe lângă tramvaiul scăpat de sub control.

După impact, acesta a acuzat o defecțiune de ordin tehnic, susținând că i s-ar fi blocat volanul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide