O șoferiță a fost aruncată prin trapa deschisă a mașinii pe un bulevard din Timișoara

Autor: Promotor 09 iul. 2021 Știri auto

Un accident cu urmări mai puțin obișnuite a avut loc pe un bulevard din Timișoara. Un șofer neatent a lovit o mașină, iar șoferița care circula regulamentar a fost aruncată prin trapa deschisă a autoturismului.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe Calea Martirilor din Timișoara, la intersecția cu strada Mureș, din zona de sud a orașului. Un șofer nu s-a asigurat înainte de a schimba banda de circulație. Acesta a trecut din banda întâi în banda a doua și a lovit o mașină condusă de o femeie, care circula regulamentar, în aceeași direcție. Mașina femeii a lovit bordura spațiului dintre cele două sensuri de mers, a culcat la pământ un semafor și s-a răsturnat pe o parte.

La o privire mai atentă, în imagini se poate observa cum o femeie este aruncată, pur și simplu, prin trapa vehiculului. Vizibil afectată în urma impactului, aceasta face eforturi să se ridice, dar reușește să facă doar câțiva pași și se așază din nou pe asfalt. Un șofer oprește chiar în dreptul ei pentru a o proteja de alte mașini. Un alt bărbat vine alergând pentru a-i oferi ajutorul.

Martorii au apelat numărul de urgență 112, iar femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Șoferița aruncată prin trapă a fost rănită ușor

IPJ Timiș informează că la volanul celuilalt autoturism, care circula dinspre Giroc spre centrul Timișoarei se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani. O clipă de neatenție a provocat accidentul.

Femeia în vârstă de 24 ani, care a ieșit prin trapa mașinii, a suferit răni minore și se află în afara oricărui pericol. Mașina ei însă, este grav avariată. Traficul a fost îngreunat până când pompierii au reușit să scoată mașina răsturnată în afara carosabilului.

În acest caz s-a deschis un osar penal pentru vătămare corporală din culpă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide