Șoferul care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost arestat – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 oct. 2022 Știri auto

Polițiștii l-au găsit pe șoferul care nu a oprit la semnalele agenților de circulație. Bărbatul a fugit, abandonându-și mașina, în cele din urmă.

Miercuri, 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au solicitat conducătorului unui autoturism, să oprească. Acesta încălcase mai multe reguli de circulație. Respectivul bărbat nu a respectat semnalele polițiștilor, fugind de la locul faptei, conform Hotnews.ro.

„Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Șoferul a fost foarte agresiv în tot acest timp. El a tot încercat să scape de polițiști, a intrat în două mașini, fiind foarte aproape de a lovi pietonii care traversau strada. El a abandonat autoturismul în care se afla. Polițiștii i-au găsit mașina pe o stradă din Sectorul 4.

Șoferul agresiv a fost reținut de polițiști

„Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 19. Acesta urmează a fi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor”, au transmis joi dimineaţă reprezentanţii Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

„Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite”, a scris Sindicatul Europol.

Bărbatul care a provocat evenimentele a fost încătușat de polițiști joi dimineață. „Acesta fugise la bunica sa”, a mai transmis Sindicatul Europol.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide