El este șoferul drogat care a lovit 8 mașini și a fugit. A fost prins de martori

Autor: David Andrei 02 iun. 2021 Știri auto

Șoferul drogat care a lovit 8 mașini la Iași și a fugit de la locul accidentului va fi supus unei evaluări psihiatrice. Bărbatul a fost prins de alți conducători auto și predat poliției. Ce au aflat oamenii legii?

GALERIE FOTO

Șoferul drogat ar fi parcurs în viteză câțiva kilometri până când a pierdut controlul direcției și a lovit 8 mașini. Surse neoficiale susțin că numărul acestora ar fi aproape dublu. După accident, bărbatul a coborât de la volan și a fugit. Cei care asistaseră la incident au reușit să-l prindă. Tot ei au apelat numărul de urgență 112 și l-au predat polițiștilor. Aceștia l-au dus la Secție 2 Poliție din Iași, apoi la Institutul de Medicină Legală.

Bărbatului i s-au prelevat probe biologice, iar rezultatele arată că acesta a consumat substanțe psiho-active înainte de a se urca la volan. Autoritățile au cerut și o expertiză psihiatrică. Tânărul este cercetat acum pentru mai multe capete de acuzare. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Mai mult, oamenii legii au aflat că acesta furase mașina pe care o conducea.

Cursa demarată de șoferul drogat începuse în comuna Valea Lupului, în apropiere de Iași. Bărbatul în vârstă de 23 de ani ar fi vrut să ajungă la gară. Pe drum a avariat opt vehicule. Cinci dintre ele au suferit daune serioase. Anchetatorii vor stabili valoarea pagubelor. Aceștia au aflat între timp că și un tramvai fusese lovit de șoferul drogat.

VIDEO:

Șoferul drogat pe lista celor care au produs numeroase accidente rutiere serioase la Iași

Iașiul a fost, în ultimele zile, polul accidentelor. Un șofer de TIR nu a acordat prioritate unui tramvai și l-a lovit atât de tare încât cabina s-a dezintegrat, pur și simplu. Miraculos, vatmanul a scăpat teafăr.

În aceeași zi, un alt șofer a pierdut controlul autoturismului și a lovit mai multe mașini care așteptau la semafor. Două femei și doi copii au fost răniți și transportați la spital.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide