Cine este șoferul care a intrat cu mașina într-o zonă pietonală din Timișoara

Autor: David Andrei 10 dec. 2020 Știri auto

Un șofer a intrat cu mașina într-o zonă pietonală din Timișoara. Poliția a aflat cine este după ce i-au găsit mașina parcată pe o pistă pentru biciclete.

GALERIE FOTO

Camerele de supraveghere din Piața Victoriei din Timișoara au înregistrat momentul în care un șofer intră cu mașina, un Volkswagen Golf, în zona pietonală din centrul orașului, fără să țină cont că accesul vehiculelor nu este permis acolo.

Pe filmare se poate observa cum șoferul oprește în fața unui magazin de tip fast food și coboară din mașină pentru a-și face cumpărăturile.

Polițiștii locali au remarcat scena și au pornit în căutarea conducătorului auto care a ignorat restricția. Aceștia au găsit mașina parcată nu departe de zona pietonală, pe o pistă pentru biciclete, la mai puțin de o oră de la incident.

Poliția a aflat un aspect surprinzător despre mașina care a intrat în zona pietonală din centrul orașului Timișoara

În mașină se aflau doi cetățeni sirieni, care locuiesc temporar în București și care erau în vizită în Timișoara. Aceștia erau cazați la un hotel din zona centrală. Șoferul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a intrat cu mașina în zona pietonală pentru a-și lua de mâncare.

Acesta a fost amendat cu 870 de lei pentru sfidarea interdicției de circulație în zona pietonală, respectiv 870 de lei pentru parcarea neregulamentară, plus 4 puncte de penalizare. Potrivit site-ului local opiniatimisoarei.ro, în acest caz au intervenit și polițiștii de la Secția 1 Poliție, care continuă cercetările.

Oamenii legii au mai descoperit un aspect important în desfășurarea anchetei. Mașina folosită de cei doi cetățeni sirieni și înmatriculată în București se află sub sechestru.

VIDEO:

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide