Șoferul român din Suedia lovește din nou. Pe cine a luat acum în colimator?

Autor: Mihai Morcovescu 15 nov. 2021 Știri auto
Șoferul român din Suedia lovește din nou. Pe cine a luat acum în colimator?

Șoferul român de tir stabilit în Suedia, devenit celebru după ce și-a înmatriculat mașina cu numărul „M..e PSD”, a pregătit o nouă „surpriză”.

Răzvan Ștefănescu revine în centrul atenției după ce a pus pe mașina sa, o Skoda Octavia, un număr de înmatriculare similar, cu mesajul „M..e USL”.

Acesta este dedicat de această dată președintelui Klaus Iohannis și premierului interimar Florin Cîțu, după ce PNL și PSD au început negocierile pentru formarea unui guvern. Compatriotul nostru a publicat și un filmuleț pe Tik Tok și pe contul de Facebook.

Președintele Iohannis, luat în vizor

„Am crezut în dumneavoastră când spuneați că vreți o Românie educată, o Românie în care tinerii să se întoarcă din Diaspora. V-am votat și la primele alegeri, și la cele de după, am crezut în dumneavoastră. Dar pe parcursul anilor am observat că sunteți un fățarnic, un om care nu se ține de cuvânt, un om care promite și uită de ce a promis. Domnule Cîțu, v-am plăcut ca și prim-ministru. Sincer, îl susțineam pe Ludovic, dar erați ok, tânăr, deștept, cu ambiții, urați, nu știu, corupția, dar la fel, pe parcurs am văzut că sunteți și dumneavoastră mult mai fățarnic. Poate sunteți un om care, cum s-ar spune, nu aveți ouă să spuneți nu la ceva ce nu vă place. Cu ocazia asta, știți, am venit cu plăcuțele, v-au plăcut, m-ați aplaudat. V-am făcut și dumneavoastră acum o plăcuță pentru dumneavoastră și întreg PNL care vă susține, partea aceea de PNL care vă mai susține”, spune Răzvan Ștefănescu în clipul devenit viral.

În 2018, Răzvan Ștefănescu a intrat în atenția poliției după și-a schimbat numărul de înmatriculare al mașinii cu un mesaj la adresa social-democraților.

La acel moment, mesajul s-a viralizat imediat, însă șoferul român a intrat în colimatorul poliției, care i-a reținut permisul de conducere, i-au confiscat numerele de înmatriculare și i-au întocmit dosar penal.

Președintele Iohannis, un critic dur al PSD, i-a luat apărarea lui Răzvan Ștefănescu spunând între altele că „așa ceva  nu s-a mai întâmplat din vremea comunismului”!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Răzvan Ștefănescu


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide