Ce a pățit șoferul unui BMW când a încercat să depășească o ambulanță?

Autor: ProMotor 30 iun. 2021 Știri auto

Când ești grăbit și ai mulți cai putere, un lucru este clar: poți merge mai repede decât o ambulanță mare și greoaie. Dar trebuie să acorzi o atenție sporită la depășire. Ce a pățit șoferul unui BMW în momentul în care a încercat să depășească?

GALERIE FOTO

Atunci când o ambulanță cu semnalele de avertizare acustice și vizuale în funcțiune se apropie, toți știm ce avem de făcut. Tragem pe dreapta sau ne dăm la o parte ca să-i facem loc. Pentru pacientul aflat în autospecială poate fi o chestiune de viață și de moarte. Dar șoferul unui BMW nu a ținut cont de reguli și a încercat, el însuși, să depășească ambulanța.

Se pare însă, că drumul a fost prea îngust pentru un BMW X6 și salvarea care este, într-adevăr, foarte lată și are loc cu greutate pe o singură bandă. Astfel, SUV-ul coupe a ajuns într-o poziție bizară. Când poliția a sosit la fața locului, mașina era sprijinită de o porțiune înălțată din afara carosabilului și de ambulanță.

Manevră periculoasă executată de șoferul unui BMW

Incidentul a avut loc în Sharon din statul american Massachusetts, în apropiere de Boston. Reprezentanții poliției din Sharon au povestit incidentul pe Twitter. Șoferul unui BMW a pierdut controlul mașinii în timp ce executa manevra de depășire. Imaginea publicată de autorități este concludentă. SUV-ul coupe are luneta spartă și acoperișul deformat, un incidiciu că s-a răsturnat înainte de a ajunge în această poziție.

Fotografia a fost făcută în momentul în care o echipă specializată încerca să readucă mașina cu roțile pe carosabil.

Șoferul autoturismului marca BMW a fost acuzat de operare neglijentă a unui autovehicul și a fost sancționat. Autoritățile nu menționează victime, deci sunt șanse mici ca vreo persoană să fi fost rănită în timpul “cascadoriei” făcute de șoferul SUV-ului german.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide