O ambulanță cu pacient în stare critică a făcut pană. Cine l-a ajutat pe șofer?

Autor: David Andrei 23 iun. 2021 Știri auto

O ambulanță a făcut pană pe o șosea din județul Alba. La bord se afla o pacientă în stare critică. Șoferului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut cine îi sare în ajutor.

GALERIE FOTO

Povestea însoțită de mai multe fotografii a ajuns la cel care administrează pagina “Polițiștii au umor”. Este însă, o întâmplare cât se poate de serioasă. Unul dintre cadrele medicale aflate la bord le mulțumește astfel celor care i-au sărit în ajutor colegului său atunci când a făcut pană.

“La intrare în Alba, am făcut pană. Aveam pacientă în mașină, pentru cardiologie, cod roșu, stare critică”, povestește bărbatul. Astfel că, schimbarea unei roți era, în acest caz, o chestiune de viață și de moarte.

Un echipaj de poliție a oprit în dreptul ambulanței și, fără să i se ceară ajutorul, a coborât din mașină și a trecut la treabă. În scurt timp, a apărut și cel de-al doilea echipaj.

“L-au ajutat pe colegul meu să schimbe roata (au adus chiar și chei de la o vulcanizare”, este continuarea poveștii. Pacienta în stare critică a ajuns astfel la timp la spital.

Ambulanță pe pană, ajutată de poliție. Nu e prima faptă bună a oamenilor legii

Nu e prima dată când oamenii legii își depășesc atribuțiile de serviciu și își oferă ajutorul celor care au probleme cu mașinile. În urmă cu cinci luni, o fotografie a devenit virală în mediul online.

Un șofer de Dacia Nova a rămas fără baterie la mașină. Un echipaj de poliție cu o Dacia Logan a scos cablurile de încărcare și i-a dat curent. Polițiștii au sfidat temperaturile sub zero grade și nu au plecat până când bătrâna Nova a revenit la viață.

O altă faptă bună a atras atenția iarna trecută. Polițistul Viorel Teacă a coborât din mașină la semafor pentru a da jos zăpada de pe luneta unui șofer. Conducătorul auto era pasibil de amendă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide