Șoferul unui Ferrari, oprit cu focuri de armă la Bocșa, după ce a lovit un polițist – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 13 aug. 2021 Știri auto

Șoferul unui Ferrari a fost oprit cu focuri de armă la Bocșa, după ce a lovit un polițist care-i făcuse semn să oprească. Se pare că bărbatul era căutat de poliția austriacă, având pe numele său un mandat european de arestare.

Intră în Galeria FOTO

Incidentul s-a petrecut sub ochii localnicilor, în plină zi. Se pare că cel puțin unul dintre gloanțe și-a atins ținta. Imaginile, parcă desprinse dintr-un film de categoria a treia, surprind un polițist care aleargă disperat cu pistolul în mână după un Ferrari roșu (cum altfel?). Coloana sonoră înregistrează trei focuri de armă, dar nu este cert dacă acestea au fost trase în plan vertical.

Fotografiile făcute mașinii după eveniment arată o gaură în spoilerul spate și roata de pe acea parte pe jantă, semn că un glonț a trecut pe acolo. Mașina era condusă de un reșițean de 42 de ani, care era naș la o nuntă, mașina făcând parte din alai. De altfel, este și împodobită corespunzător.

Șoferul unui Ferrari, oprit cu focuri de armă la Bocșa. Era căutat de poliția austriacă

Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, se arată într-un comunicat al IPJ Caraș-Severin.

După producerea incidentului, un coleg al poliţistului, aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice, a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie. Poliţistul rănit a fost transportat la spital în vederea examinării şi acordării asistenţei medicale. Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

„În cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.), acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Urmăririle finalizate cu focuri de armă sunt din ce în ce mai frecvente în România, semn că Poliția Română a scăpat din mână fenomenul infracțional. În urmă cu doar o săptămână, un alt incident de acest fel s-a petrecut la Constanța.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide