Șoferul unui SUV Audi a fost pus la punct de șoferul unui TIR. ”M-a uns pe suflet filmulețul ăsta” VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 aug. 2021 Știri auto
Șoferul unui SUV Audi a fost pus la punct de șoferul unui TIR. ”M-a uns pe suflet filmulețul ăsta” VIDEO

Șmecherii care depășesc coloana sunt rareori pedepsiți cum se cuvine de către polițiști. Ca șofer este frustrant să stai în coloană și să vezi cum altcineva nu respectă regulile și depășește șirul de mașini.

Rezolvarea unei astfel de situații a fost filmată de curând. Nu a mai fost nevoie de prezența Poliției, deși ar fi bine ca oamenii legii să se sesizeze din oficiu pentru ca astfel de manevre neregulamentare să fie din ce în ce mai rare.

O filmare postată pe rețeaua Tik Tok, și repostată pe Facebook, arată ce a pățit șoferul unui Audi care a vrut să depășească o coloană întreagă de mașini trecând pe contrasens.

Din imagini se poate vedea cum zeci de mașini stau în coloană pe un drum format din două benzi, câte una pentru fiecare sens de mers.

Clipul cu șoferul unui SUV Audi, pus la punct de șoferul unui TIR, a uns pe suflet multă lume

Șoferul unui SUV Audi, plictisit să aștepte, se aventurează în depășirea coloanei formată din autoturisme și din TIR-uri. Pentru că din sens opus venea un camion, șoferul cu Audi nu a avut unde să se refugieze, așa că a fost nevoit să dea zeci de metri cu spatele.

”M-a uns pe suflet filmulețul ăsta. Data viitoare când o să vadă o coloană de mașini, poate nu o să mai creadă că este mai deștept decât toți care așteaptă în respectiva coloană. Felicitări celui care a filmat pentru atitudinea arătată”, a scris unul dintre comentatori.

”Alooo, amendă pentru domnul cu Audi, nu ai voie să dai cu spatele mai mult de 50 de metri” comentează altcineva pe rețeaua de socializare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Trafictube / Gaby Manescu / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide