Un TIR se plimbă prin Italia cu fotografia lui Ceaușescu imprimată pe ușile din spate – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 aug. 2021 Știri auto

Nicolae Ceaușescu încă mai are simpatizanți care nu se sfiesc să îi facă reclamă chiar și în străinătate. Asta este concluzia după ce un TIR cu număr de Suceava a fost filmat în timp ce se deplasa  cu fotografia dictatorului imprimată pe ușile din spatele remorcii.

TIR-ul care face reclamă dictatorului Nicolae Ceaușescu a fost filmat în timp ce se deplasa pe o șosea din Italia. În imaginile video publicate pe Facebook se vede că pe ușile din spatele remorcii este imprimată o fotografie uriașă a dictatorului.

TIR-ul care face reclamă dictatorului Nicolae Ceaușescu

Imaginea este însoțită de mesajul ”Noi ce-am construit / Voi nu reușiți să dați cu var”. Autotrenul are numere de înmatriculare de Suceava. Clipul s-a viralizat iar comentariile sunt laudative la adresa mesajului care a fost imprimat peste uriașa fotografie a dictatorului.

Cultul lui Nicolae Ceaușescu rămâne viu, la mai bine 30 de ani după ce a fost executat

Din păcate există mulți români au găsit motive care neagă realitatea ca să regrete regimul Ceaușescu. Deși sunt destui simpatizați ai regimului comunist, aceștia uită nivelul de trai în România lui Ceaușescu.

Se pare că unii dintre acești simpatizanți nu se sfiesc să-l promoveze pe Ceaușescu lumii întregi. Cum este acest șofer, de exemplu.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Marius Macovei


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide