Șoferul unui TIR a intrat frontal într-o casă pe care a și făcut-o praf – FOTO

Autor: ProMotor 10 feb. 2021 Știri auto

Astăzi, 10 februarie, în jurul orei 11.30, a avut loc un accident rutier grav în comuna Șimand, județul Arad. Mai exact, în curba care duce de la Șimand spre Chișineu Criș. Șoferul unui TIR a intrat frontal direct într-o casă pe care a și făcut-o praf.

Din imagini se vede cum parapetul de pe marginea drumului a fost rupt, șoferul pierzând probabil controlul volanului.

Șoferul camionului este un cetățean bulgar de 53 de ani care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Din fericire nu sunt victime omenești, doar pagube materiale.

Intră în GALERIE FOTO

Șoferul unui TIR a intrat frontal direct într-o casă pe care a și făcut-o praf - FOTO

Nu este singurul incident de acest fel care are loc în decurs de câteva luni

Un accident grav s-a produs în noiembrie, 2020 la Bălțătești, județul Neamț. Un autoturism și un TIR s-au ciocnit, iar din coliziune, autotrenul a intrat într-o casă.

Locuința a fost distrusă, iar în camera de la stradă era fiica proprietarilor, de 16 ani, care a fost surprinsă sub moloz. Până la venirea echipajelor medicale, părinții au reușit să-și scoată fata.

Șoferul TIR-ului a rămas și el blocat în cabina înfiptă în casă, iar șoferul autoturismului a fost scos de alți șoferi care s-au oprit să dea o mână de ajutor până la venirea pompierilor.

„Șoferul autotrenului a fost scos conștient de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare. A fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spital. Tânăra a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț. Șoferul autoturismului a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital”, a declarat la scurt timp după incident Irina Popa, ofițerul de predă al ISU Neamț.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU



Comentarii
Inchide