Soția lui Michael Schumacher a clacat în public! „Corinna, plângem alături de tine”

Autor: Mihai Morcovescu 23 iul. 2022 Știri auto

S-au scurs aproape nouă ani de la groaznicul accident de schi suferit de Michael Schumacher, în urma căruia acesta a intrat în comă. Despre starea de sănătate a fostului septuplu campion mondial de Formula 1 s-au aflat foarte puţine informații până în prezent. De aceea, nu puțini au fost cei care s-au gândit că starea lui Schumi s-ar fi înrăutăţit.

Soţia lui, Corinna, a fost prezentă la Koln alături de fiica sa Gina pentru a primi un premiu pentru contribuţiile caritabile ale lui Michael. În timpul discursurilor care s-au ţinut pe scenă, aceasta nu s-a mai putut controla emoțional şi a izbucnit în plâns.

Momentul a surprins pe toată lumea. Și asta deoarece Corinna Schumacher este recunoscută pentru tăria de caracter de care a dat dovadă în ultimii 9 ani, de la teribilul accident.

Bild: „Corinna, plângem alături de tine”

Michael Schumacher Jean Todt

Michael Schumacher (53 de ani) a scris istorie în Formula 1, iar performanțele acestuia nu au fost uitate. Fostul mare pilot de Formula 1 a primit un premiu în cadrul unui eveniment organizat la Koln. Soția acestuia, Corinna (53 de ani) și fiica celor doi, Gina (25 de ani), au venit pentru a primi distincția în numele lui Schumi.

Vizibil emoționată, Corinna Schumacher nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ziariștii de la Bild și-au arătat solidaritatea cu soția mareului campion: „Corinna, plângem alături de tine”, a titrat cotidianul german.

La ceremonie a luat cuvântul Jean Todt, fostul șef al Scuderiei Ferrari și bun prieten al lui Michael Schumacher. „Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească, iar echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne este dor de el aici. Michael are o familie minunată. Asemenea soției mele Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu este ceva ce poate fi controlat”, au fost cuvintele  declarat Jean Todt.

După ce a părăsit echipa Ferrari, Jean Todt a fost președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA) până în 2021. El este unul dintre puţinii oameni care l-au mai văzut pe Schumi după teribilul accident din decembrie 2013.

Nu toată lumea priveşte cu ochi buni izolarea lui Michael Schumacher şi lipsa informaţiilor despre starea lui de sănătate. Willi Weber, managerul lui Schumi timp de aproape 20 de ani, acuză familia fostului pilot că l-au eliminat din cercul apropiaţilor.

„Michael a fost ca un fiu pentru mine. Chiar și astăzi mă doare să vorbesc despre asta Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna, dar ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt să-l întreb dacă pot să merg la spital. Mi s-a spus că era prea devreme. Am sunat a doua zi şi nu mi-a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un asemenea comportament și încă sunt supărat din cauza asta”, a declarat Weber într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Sursa: Bild

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor, Bild


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide