S-a dat în spectacol cu mașina într-o zonă pietonală. Polițiștii au fost printre spectatori

Autor: Promotor 20 ian. 2021 Știri auto

Un șofer de Mercedes-Benz Clasa G s-a dat în spectacol într-o zonă pietonală din Timișoara. Ce nu știa el este că, printre spectatori, se aflau și polițiști.

GALERIE FOTO

Un șofer teribilist, aflat la volanul unui SUV Mercedes-Benz Clasa G, a vrut să testeze cum se descurcă mașina lui pe zăpadă, odată ce dezactivează ESP-ul.  Și a vrut să facă asta în Piața Unirii din Timișoara, acolo unde mașinile nu au accesul permis.

A sperat să primească aplauze de la cei strânși în jur ca să vadă show-ul pus în scenă de regizorul aflat la volan. A primit în schimb, o amendă pe care o va ține minte toată viața. Șoferul habar n-avea că poliția îi filmează spectacolul.

“Aceste manifestări interzise și periculoase, mai ales într-o zonă pietonală, au avut loc la Timișoara. Colegii noștri au făcut verificări și l-au amendat pe conducătorul din imagini”, scriu cei care au postat imaginile pe pagina Poliției Române.

Oamenii legii au raportat și prezența unui amic de-ai șoferului cu chef de distracție. Și acela intrase în zona pietonală cu mașina. Evident, și el a fost amendat. În imagini apare și un câine maidanez, vizibil deranjat de acțiunile șoferului și de SUV-ul zgomotos.

Postarea de pe Facebook a adunat sute de comentarii și a fost distribuită de zeci de utilizatori.

Nu e primul șofer care intră în zona pietonală din Timișoara cu mașina

În urmă cu o lună și jumătate, un alt șofer a fost amendat pentru că a intrat cu mașina în zona pietonală din Timișoara. Deranjat de vremea rea, acesta a condus până în fața unui fast food, și-a luat de mâncare și a plecat mai departe.

Polițiștii au identificat autoturismul la o distanță de câteva sute de metri și l-au sancționat pe conducătorul auto. Oamenii legii au descoperit și că mașina folosită de cetățeanul sirian și de amicul său era pusă sub sechestru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide