Springmania continuă! Câte precomenzi a primit Dacia pentru Spring?

Autor: David Andrei 12 apr. 2021 Știri auto

Spring-mania continuă. Numărul de precomenzi pe care Dacia le înregistrează pentru primul său model electric crește rapid. Câți clienți au comandat deja noul Spring?

GALERIE FOTO

Dacia Spring își continuă demonstrația de popularitate, după recordul înregistrat în primul weekend. Modelul accelerează către borna de 10.000 de precomenzi. Potrivit oficialilor Dacia, citați de Lifenews.ro, nu mai puțin de 9.300 de clienți români au efectuat o precomandă.

Mai mult, Spring a avut un debut impresionant în toate cele cinci țări în care s-au deschis listele de precomenzi la 1 martie. Pe lângă România, este vorba despre Franța, Germania, Italia și Spania.

Directorul Dacia Brand South Eastern Europe și Country Head, Mihai Bordeanu, menționează că, în țările în care s-a atins deja “plinul de precomenzi”, iar numărul de 6.000 de unități rezervate fusese deja atins de la sfârșitul lunii trecute, s-au deschis liste de așteptare. Ca și în România, clienții se pot înscrie pe liste pentru a-și păstra prioritatea în vederea achiziționării unei mașini electrice cu logo Dacia.

Lista țărilor care pot deschide liste de precomenzi devine, luna aceasta, și mai mare. Clienții se pot înscrie de acum și în state cum ar fi Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Luxemburg, Olanda și Portugalia.

Dacia Spring – Când vor fi onorate primele precomenzi?

Cei care au efectuat o precomandă pentru noua Dacia Spring mai au de așteptat până când își vor primi mașina. Nici oficialii Dacia nu au siguranța că acest lucru se va întâmpla mai devreme de 31 decembrie 2021. Aceștia nu pot înainta cifre sigure cu privire la unitățile care se vor construi în China.

„Nicio variantă care se vehiculează pe piață cu privire la cota de mașini Spring alocată României nu e falsă sau adevărată. Sunt pure speculații. Mama Omida ne poate da o cifră la fel de bună. Pot confirma cu certitudine că niciuna dintre valorile enunțate – 700, 900, 1000 – nu e cea reală. Spun asta tocmai pentru că lucrăm pe ele”, a declarant Mihai Bordeanu pentru Lifenews.ro.

“Vom face în așa fel încât să satisfacem cât mai mulți clienți. Viața nu se termină pe 31 decembrie 2021. Vom livra și după. Ne bucură că există interes. E un fel de Springmania”, a adăugat oficialul Dacia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide