SsangYong își schimbă numele în KG Mobility. O nouă eră pentru brandul coreean

Autor: Ionuț Vîlciu 24 mart. 2023 Știri auto

SsangYong își schimbă numele. Producătorul coreean va fi cunoscut de acum înainte sub denumirea de KG Mobility.

SsangYong Motor Company a confirmat schimbarea denumirii sale corporative în KG Mobility, în cadrul unei adunări a acționarilor care a avut loc la sediul companiei din Pyeongtaek. După achiziția SsangYong Motor de către KG Group anul trecut, producătorul auto și-a schimbat numele în KG Mobility, semnalând începutul unei noi ere. Renașterea producătorului din Coreea de Sud se va concentra pe vehicule electrice, tehnologie de conducere autonomă și inteligență artificială.

„Ne-am schimbat numele după 35 de ani și am făcut primul pas către schimbare și dezvoltare într-o viitoare companie de mobilitate. Concentrându-se pe proiectarea și dezvoltarea viitoarelor vehicule care utilizează tehnologii noi, cum ar fi platforme dedicate EV, vehicule definite de software, vehicule autonome și AI etc., compania îmbrățișează cu adevărat schimbarea și ne vom dezvolta și ne vom dezvolta ca un om mândru și respectat partener de mobilitate auto”, a declarat un purtător de cuvânt al KG Mobility.

SsangYong se transformă în KG Mobility

KG Mobility va lansa nu mai puțin de 16 concepte și vehicule de producție la Salonul de Mobilitate de la Seul, care va avea loc pe 30 martie, unde vom afla mai multe detalii despre strategia sa pentru anii ce vor urma. Potrivit Carscoops, printre cele 16 concepte și vehicule de producție care vor fi prezentate la Seoul Mobility Show, se va număra și noul model de producție Torres EVX, alături de încă trei vehicule electrice care vor fi cel mai probabil concepte. Acestea vor fi numite KR10, O100 și F100.

De asemenea, ne așteptăm să vedem versiuni modificate ale unora dintre modelele SsangYong existente. După debut, concursul de design KG Mobility va ajuta brandul să decidă asupra viitorului său limbaj de design, propunerile câștigătoare urmând să fie anunțate în luna iunie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide