SsangYong pregătește un nou model. Coreenii ar putea lansa o versiune coupe a lui Torres – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 feb. 2024 Știri auto

KG Mobility, brandul cunoscut anterior drept SsangYong, pregătește lansarea unui nou model. Viitorul său SUV ar putea debuta în vara acestui an.

Producătorul coreean KG Mobility, cunoscut în trecut drept SsangYong, a publicat un teaser cu ceea ce pare a fi un nou SUV, care are o formă mai sportivă decât Torres, noul său SUV de segment C. Acesta ar putea fi noul Torres Coupe, care ar putea fi prezentat oficial la jumătatea acestui an.

Potrivit Carscoops, noul model a fost introdus într-un nou clip umoristic postat pe canalul oficial de YouTube al producătorului. În acest videoclip putem vedea cum modelele din gama actuală sărbătoresc un gol marcat de echipa națională de fotbal a Coreei de Sud. Modelul este parcat lângă versiunea termică a lui Torres, lângă electricul Torres EVX și lângă conceptul O100. Ferestrele întunecate sugerează că acesta ar putea fi un prototip, deși designul exterior pare gata de producție și probabil va fi folosit pentru versiunea finală.

KG Mobility pregătește un nou SUV

SUV-ul respectă noua filosofie de design a producătorului coreean. Împărtășește componente precum aripile față, ușile, plafonul, oglinzile și capota cu Torres și Torres EVX, dar restul caroseriei este desenată într-un mod distinctiv. Printre cele mai importante schimbări se numără noile blocuri optice, dar și noua parte posterioară mai alungită.

Modelul este numit J120, amintind de denumirea J100, folosită pentru Torres. Se anticipează că aceste SUV-uri vor împărtăși aceeași arhitectură, găzduind atât sisteme de propulsie cu combustie internă, cât și complet electrice. În plus, KG Mobility poate introduce o variantă hibridă în viitor, pentru a-și extinde gama.

Debutul pentru KG Mobility Torres Coupe ar putea avea loc la Salonul Auto de la Busan 2024, în iunie. Cu toate acestea, o prezentare digitală ar putea avea loc mai devreme, ca parte a sărbătorilor pentru cea de-a 70-a aniversare a lui SsangYong în luna martie a acestui an.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SsangYong


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide