Statul român vinde un Mercedes-Benz Clasa E la preț de Dacia Logan

Autor: Elena Luchian 03 sept. 2021 Știri auto

Statul român vinde un Mercedes-Benz Clasa E cu echipare de top la prețul cu care ai putea cumpăra o Dacia Logan bine echipată. Ce dotări are mașina?

GALERIE FOTO

Sedanul premium a fost scos la vânzare de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Este un Mercedes-Benz Clasa E în versiune 220 CDI. Are motor diesel de 2.1 litri, care dezvoltă 168 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată.

146.118 kilometri a parcurs vehiculul care este înmatriculat în Spania.

Pe lista de dotări se regăsesc tapițeria din piele neagră, faruri și stopuri LED și jante din aliaj. Modelul este echipat și cu senzori de ploaie, senzori de lumini și senzori de parcare.

ANABI a căutat mașina în baza de date CarVertical. Aceasta nu figurează acolo cu avarii.

Mercedes-Benz Clasa E cu transmisie automată mai ieftin decât Dacia Logan cu CVT

Statul român cere 59.511 lei, echivalentul a 12.100 euro pe acest Mercedes cu an de fabricație 2014. Sunt bani pe care i-ai plăti pentru o Dacia Logan TCe 90 cu motor turbo de 1.0 litru și 90 de cai putere, dar nu cu transmisia automată CVT, ci cu cea manuală cu șase trepte. Cei care vor Logan TCe 90 CVT trebuie să înceapă discuțiile de la 13.250 de euro.

Pentru 12.150 de euro, clienții primesc echiparea de top Comfort. Aceasta aduce jante flexwheel de 15 inci, faruri eco-LED. La bord se regăsesc scaune îmbrăcate în tapițerie textilă și noul ecran tactil de 8 inci.

Licitația, activă de 5 zile, va rămâne deschisă până pe 6 octombrie. Nu s-a primit, până la această oră, nicio ofertă pentru Mercedes-ul oferit la preț de Dacia Logan.

ANABI a mai scos la licitație și un Audi A7 Sportback din 2019 cu nici 20.000 de kilometri la bord. Mașina poate fi achiziționată cu 52.100 de euro. Modelul are o avarie în palmares. Pe lista de dotări apar tapițeria din piele, instrumentarul de bord digital și climă pe patru zone. (vezi GALERIA FOTO).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide