Doi cetățeni străini, depistați ascunși în portbagaj și deasupra roții de rezervă – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 sept. 2021 Știri auto

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I si Nădlac II au depistat doi cetățeni din Tunisia și Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Aceștia erau ascunși în portbagajul unui autoturism, respectiv deasupra rotii de rezerva a unui automarfar.

În data de 17 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, un cetățean bulgar, aflat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Cehia, însoțit de un alt cetățean bulgar în calitate de pasager.

În urma efectuării controlului a fost descoperit ascuns într-un locaș special amenajat între bancheta din spate și portbagajul autoturismului, un cetățean străin.

Persoanele în cauză a fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, în urma verificărilor, polițiştii de frontieră au stabilit că, persoana descoperită ascunsă în mijlocul de transport este un cetățean turc, în vârstă de 35 ani.

Ca urmare a celor constatate, cei doi cetățeni bulgari sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale.

Un tunisian în vârstă de 18 ani călătorea deasupra roții de rezervă a unui TIR

În data de 19 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean sârb, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Serbia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, echipamente medicale pentru o societate comercială din Germania.

În urma efectuării controlului a fost descoperit ascuns deasupra locului destinat roții de rezervă, un cetățean tunisian, în vârstă de 18 ani. Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide