Succes și peste hotare: Dacia anunță că a vândut 100.000 de exemplare Duster în Marea Britanie

Autor: Ionuț Vîlciu 22 mai 2024 Știri auto

Dacia anunță că a comercializat 100.000 de exemplare ale SUV-ului Duster în Marea Britanie. Exemplarul care marchează această bornă este finisat în nuanța Dusty Khaki, echipat cu motorul TCe 150.

Nu cred că mai este un secret că modelele Dacia au succes în întreaga Europă, nu doar pe piața din România. Dacia Duster a debutat pe piața din Marea Britanie în 2013. În Regatul Unit, SUV-ul mărcii de la Mioveni reprezintă 36% din vânzările totale de mașini noi și a câștigat și a câștigat de-a lungul timpului peste 20 de premii în Marea Britanie.

Recent, producătorul autohton a atins o bornă importantă, comercializând exemplarul de Dacia Duster cu numărul 100.000 în Marea Britanie. Mașina aniversară este un Duster în nivelul de echipare Journey, finisat în nuanța Dusty Khaki, echipat cu motorizarea TCe 150, de 1,3 litri și 150 CP, cuplată la transmisia automată cu 6 trepte.

Dacia a vândut 100.000 de exemplare Duster în Marea Britanie

Gail Hill este fericita proprietară a Dusterului cu numărul 100.000. „Nu m-am gândit la un Duster înainte de a-l cumpăra pe primul, dar fiul meu a spus că este o mașină bună. Aveam nevoie de ceva cu un portbagaj mai mare, iar Duster-ul avea mult spațiu, plus că era un preț foarte bun și se simțea foarte solid”, a spus Gail. „Cele mai recente oferte au făcut ca trecerea la una nouă să fie mai accesibilă decât credeam și îmi place culoarea și modul în care rulează cu transmisia automată – merge foarte bine!”

În ceea ce privește modul în care clienților le place să-și configureze noul Duster, majoritatea au optat pentru vopseaua Glacier White, în timp ce sub capotă, motorul turbo pe benzină TCe 130 este cel mai ales. Noua generație Dacia Duster ajunge în Marea Britanie anul acesta și deja au fost înregistrate peste 12.500 de pre-comenzi printre clienții britanici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide