Suceava: Momentul în care un BMW trece pe roșu cu 140 km/h – VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 oct. 2021 Știri auto
Suceava: Momentul în care un BMW trece pe roșu cu 140 km/h – VIDEO

Cursă nebună cu un BMW, luni seară (25 octombrie), pe bulevardul Calea Unirii din Suceava. Șoferii care se aflau în trafic la acel moment au observat un autoturism BMW care circula cu viteză excesivă şi care a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

În autoturismul din care răsunau manele la maxim se aflau mai mulți tineri, iar un pasager de pe bancheta din spate a filmat momentul care a fost publicat apoi pe rețelele de socializare.

Înregistrarea surprinde momentul în care BMW-ul depășește coloana de mașini care aștepta la culoarea roșie a semaforului, apoi își continuă deplasarea către zona centrală a municipiului Suceava.

Cursă nebună cu un BMW în Suceava

În imagini se poate observa că acul vitezometrului depășește 100 de km / h, iar șoferul abia reușește să controleze direcția, mai ales în condițiile asfaltului denivelat de pe acea porțiune.

Chiar dacă abateri grave și periculoase pentru siguranța participanților la trafic sunt filmate și postate pe rețelele de socializare sau în mass-media, șeful IPJ Suceava, Florin Poenari, refuză cercetarea unor astfel de încălcări ale legii, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Conform sursei mai sus citate, județul Suceava se află de zece ani pe primul loc pe țară la numărul de accidente rutiere mortale produse în cea mai mare parte tocmai din indisciplinei la volan.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: StiriSuceava / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide