Suntem aproape de o demisie Capitală! Firea spune în ce condiţii pleacă de la cârma Bucureştiului

Suntem aproape de o demisie Capitală! Firea spune în ce condiţii pleacă de la cârma Bucureştiului

Autor: Mediafax acum 3 ani Știri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, înainte de şedinţa CEx PSD, că ia în calcul să candideze pentru un post de vicepreşedinte al PSD, însă ameninţă că dacă proiectele Capitalei nu vor fi duse la îndeplinire într-un timp rezonabil, va demisiona din funcţiile politice.

„Îmi voi da demisia din toate funcţiile politice şi rămân simplu membru de partid. (..) Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu se vor rezolva, eu îmi dau demisia din toate funcţiile politice. Am stabilit cu doamna Dancilă un calendar pentru toate problemele sensibile. Nu fac parte din nicio tabără, nici pro, nici anti Drganea. Nici preşedintele (n.r.Liviu Dragnea) nu e de acord cu aceste tabere şi zone de interes care s-au creat în partid. Dacă voi avea susţinearea colegilor de la Bucureşi şi a organizaţiei de femei, voi candida pentru un post de vicepreşedinte naţional. Dacă aceste termne sunt depăşite nu mai accept cum am făcut până acum, îmi dau demisia”, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi VW Golf a luat premiul pentru cel mai frumos derapaj în Bucureşti – VIDEO

De asemenea, edilul Capitalei a acuzat fostul Guven că nu a ajutat Primăria, susţinând că sunt oameni în ministere care „pun beţe în roate” proiectelor Municipalităţii.

„Aş dori să aflu motivele pentru care sunt puse beţe în roate primarului. E vorba de oameni care lucrează în ministere, care reprezintă interese financiare foarte importante. Un ministru nu poate să spună că nu poate pentru că nu-l lasă directorii, directorii au interese financiare, politice. Un ministru, daca se lasă subjugat de directori, nu e bun de ministru”, a completat Firea.

Firea: Frământările din partid care nu au o sursă clară, o sinucidere politică

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat, luni, înainte de CEx PSD, că vor fi alegeri pentru funcţiile de preşedinte executiv şi vicepreşedinte al partidului, menţionând că tensiunile din partid reprezintă „o sinucidere politică”.

Citeşte şi După aproape 4 milioane de km parcuşi, acest Mercedes mai are încă destule locuri de văzut [FOTO]

„Dorinţa colegilor noştri este ca în partea a doua a zilei să fie alegeri pentru funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte executiv. Au fost voci care spuneau că nu era nevoie de aceste alegeri, dar pe de altă parte, preşedintele (n.r. Liviu Dragnea) a explicat că nu e vorba de epurări sau de a scăpa de nişte persoane incomode, ci de o schimbare de structură a Biroului Permanent Naţional. În legătură cu faptul că aş face parte dintr-o tabără care doreşte să destabilizeze partidul şi să-l detroneze pe domnul preşedinte Dragnea, dezmint aceste lucruri. (..) Consider că e o sinucidere politică că în PSD sunt frământări care nu au o sursă clară. Nemulţumiri sunt, am şi eu. De aici până la a ajunge să organizezi un puci este cale foarte lungă”, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte continuarea pe site-ul MediafaxComentarii
Inchide