Cum era Supercar Blondie să facă praf un Bugatti Chiron Hermes Edition de peste 6 milioane de euro?

Autor: Promotor 08 aug. 2021 Știri auto

Toată lumea o știe pe Supercar Blondie. Este blonda simpatică, ce se plimbă în jurul lumii pentru a conduce super mașini. Pe numele ei real Alexandra Mary Hirschi, tânăra de origine australiană a ajuns în California pentru a conduce un Bugatti Chiron Hermes Edition, cotat la peste 6 milioane de euro.

GALERIE FOTO

Mașina îi aparține lui Manny Khoshbin, un om de afaceri iranian, care s-a refugiat în Statele Unite în urmă cu peste 30 de ani, alături de familia lui. Astăzi, averea lui este estimată la 80 de milioane de dolari.

Activ în domeniul imobiliarelor, Manny este pasionat de mașini exclusiviste. Ca să-i facă loc lui Bugatti Chiron Hermes să iasă din garaj, Manny Khoshbin trebuie să mute două McLaren și un Pagani. Acolo vor ajunge și un Konigsegg Jesko, și un Mercedes-AMG ONE. Acesta din urmă are un preț de pornire de 2,75 milioane de euro.

Ca să se urce în mașină, Supercar Blondie primește botoșei din plastic. Pentru început, îi este rezervat locul pasagerului. După o incursiune pe bulevardele din Los Angeles, cei doi fac schimb de locuri.

La un moment dat, Manny strigă panicat:

– Oh, oh, oh, atenție!”
– Aveam prioritate, nu? întreabă ea speriată.
– Da, el are “Cedează”!

Supercar Blondie ar fi produs o pagubă uriașă dacă ar fi lovit mașina șoferului vinovat cu acest Bugatti Chiron Hermes Edition

Manny râde nervos. Un șofer neatent îi putea distruge mașina de 6 milioane de euro într-o fracțiune de secundă.
– Probabil că dacă nu îți spuneam “Atenție”, l-ai fi lovit.
– Da, pentru că nu l-am văzut. Era o mașină neagră, cred că aveam soarele în ochi… Ar fi fost o zi foarte scumpă.
– Ar fi devenit virală: “Supercar Blondie face praf un Bugatti Chiron Hermes!”

Manny îi explică faptul că, potrivit legilor din California, asiguratorul unui șofer vinovat l-ar despăgubi, cel mai probabil, doar în limita a 30.000 de dolari maximum. Astfel, posesorul de supercaruri trebuie să-și facă asigurări care să încheie polițe de asigurare care să acopere și eventualele pagube produse de alți șoferi.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide