Supercarurile nu sunt pentru oricine. Cum arată un McLaren după ce s-a ciocnit cu un Golf

Autor: David Andrei 18 aug. 2020 Știri auto

Este clar că supercarurile nu sunt pentru oricine. Chiar și campionul mondial din Formula 1 a avut accident cu unul la Monaco. Cea mai recentă confirmare este un McLaren 570S roz, care a fost distrus după un accident cu un Volkswagen Golf.

GALERIE FOTO

Accidentul dintre un McLaren cu autocolant roz și un Volkswagen Golf a avut loc la Londra. Cu siguranță, cel aflat la volanul supercarului, a vrut să atragă atenția cu nuanța aleasă pentru caroserie. A reușit însă, să o facă din alt motiv.

Imaginile surprinse la scurt timp după coliziune au fost publicate de un comandant al Brigăzii de Pompieri pe profilul său de Twitter. Comandantul a greșit însă, denumirea modelului, rebotezându-l “520”. McLaren nu a construit niciodată un “520”.

Mașinile s-au ciocnit pe o stradă din centrul Londrei, pe care limita de viteză este de 20 de mile pe oră (32 km/h). Este puțin probabil ca aceasta să fi fost și respectată.

Potrivit primelor cercetări, șoferul de McLaren 570S a pierdut controlul supercarului. Mașina sa a lovit un Volkswagen Golf care se deplasa regulamentar.

Supercarul McLaren 570S are partea frontală distrusă. Bucăți din bară, din grilă, din splitter-ul frontal și din aripi s-au împrăștiat pe carosabil. Tot pe asfalt au ajuns și capacele roților mașinii lovite de supercar. Autoritățile nu menționează cât de avariat este Golf-ul.

Nu sunt deloc o raritate accidentele în Londra. De la instituirea restricțiilor pentru reducerea răspândirii coronavirusului, nu mai puțin de 10 persoane și-au pierdut viața în capitala Angliei. Șoferii au profitat de străzile pustii pentru a călca pedala de accelerație.

McLaren 570S nu e pentru oricine

McLaren 570S are motor V8 de 3,8 litri, care dezvoltă 570 de cai putere. Mașina atinge o viteză maximă de 328 km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde.

Cu siguranță, sunt performanțe care nu ar trebui verificate pe străzile orașelor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide