Au supraviețuit după ce mașina lor, un Volkswagen Golf, s-a rupt în două

Autor: David Andrei 26 iun. 2020 Știri auto

Trei persoane au supraviețuit miraculous după ce mașina în care se aflau, un Volkswagen Golf break, a lovit un stâlp și s-a rupt în două. Accidentul a avut loc în Cluj-Napoca, iar șoferul tocmai cumpărase mașina.

GALERIE FOTO

Trei tineri din Tiha Bârgăului, respectiv Prundu Bârgăului, Bistrița-Năsăud, se aflau la bordul unui Volkswagen Golf Mk4 break de culoare albastră. Șoferul, în vârstă de 22 de ani, abia cumpărase mașina rulată și a vrut să le arate prietenilor săi ce poate să facă noul lui Golf. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, și a a pierdut controlul autoturismului.

Partea stângă a mașinii s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât Golf-ul break s-a rupt în două și bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe o rază de peste 50 de metri.

Cei trei tineri din Volkswagen Golf au fost transportați la spital

Cei trei au rămas încarcerați în mașina achiziționată recent și înmatriculată în Bistrița-Năsăud. Echipa de descarcerare sosită la locul accidentului a fost nevoită să taie plafonul autoturismului pentru ca cei trei tineri să poată fie scoși dintre fiarele contorsionate. Airbag-urile declanșate și centurile cuplate i-au salvat pe tineri.

Șoferul se află în stare gravă. Acesta era inconștient și a fost intubat înainte de a fi transportat la spital. Pasagerii săi, în vârstă de 20, respectiv 22 de ani, nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Aceștia erau conștienți în momentul sosirii echipajelor de intervenție. Toate cele trei victime au ajuns la UPU Cluj.

Două echipaje de ambulanță și 12 pompieri și paramedici ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit la fața locului. S-a circulat îngreunat, pe un singur fir, până la degajarea zonei în care a avut loc accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Cluj



Comentarii
Inchide