Surpriza roşie de 600 de CP a celor de la Aston Martin | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 23 mai 2016 Știri auto

 


Casa italiană de design Zagato a creat un concept care să-i impresioneze pe participanţii la Concorso d’Eleganza Villa d’Este, scrie Autoexpress.co.uk. Acesta este Aston Martin Vanquish Zagato Concept, şi după cum bănuiţi este construit pe baza unui model Vanquish de serie. 

În ceea ce priveşte performanţa, sub caroseria de carbon, acest Zagato vine cu un plus de 24 de CP, ceea ce face ca puterea motorului V12 de 5,9 litri să ajungă la 600 CP. Aceste specificaţii fac ca maşina să ajungă de la 0 la 100 de km/oră în mai puţin de 4 secunde, iar viteza maşină pe care o poate atinge este de 324 km/h.

Conform celor de la Aston Martin această variantă de Zagato va rămâne doar la faza de concept, ceea ce înseamnă că mulţi dintre cei care şi-o doresc vor trebui să se mulţumească doar cu privitul. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide