Surprize de la CITROËN. Trei modele noi si trei experienţe auto diferite

Autor: Marius Vișan 04 sept. 2017 Știri auto

Citroën isi desfasoara ofensiva SUV-urilor, la Salonul Auto de la Frankfurt 2017, prezentand, in premiera mondiala, noul SUV COMPACT C3 AIRCROSS: un nou model, cu personalitate, care pune in valoare spatiul si modularitatea unui vehicul, dar si confortul si tehnologiile conectate.

Alaturi de acest SUV, vor fi prezentate doua noi modele cu valori comune: spiritul de aventura si actitivitatile de agrement :
>> SPACETOURER RIP CURL CONCEPT, un concept complet nou, cu tehnologie 4X4, confortabil şi perfect adaptat dorintelor tale de recreere, datorită know-how-ului Rip Curl, astfel incat distractia nu se opreste niciodata.
>> NOUL E-MEHARI STILIZAT DE COURRÈGES, o editie limitata, cu personalitate puternica, amplifica parteneriatul dintre doua branduri frantuzesti iconice si prezinta a 2-a generatie a modelului.

Trei modele si trei experiente auto diferite: aceasta este ilustrarea perfecta a capacitatii marcii Citroën de a se inspira din diferite stiluri de viata si de a oferi solutii moderne, pline de personalitate. Aceasta filozofie este ilustrata prin Campania de Brand „Inspirat de tine” si este reprezentata pe fiecare segment de piata si regiune geografica prin masini indraznete, cu un confort general fara egal, fiind conceputa cu ajutorul programului CITROËN ADVANCED COMFORT. In afara succesului modelelor sale recente, precum Noul C3, cu mai mult de 170.000 de masini vandute, Citroën isi dezvolta reteaua si solutiile de mobilitate pentru o experienta automobilistica care se distinge in segmentul producatorilor generalisti.

Pe scurt, despre Citroën la Salonul Auto de Frankfurt:

NOUL SUV COMPACT C3 AIRCROSS. Modelul, plin de culoare se distinge prin forma sa unica si prin atitudinea care inspira optimism si forta. La Salon, vehiculul este prezentat intr-un numar de culori exterioare diferite si un design interior care ilustreaza intregul sau potential de personalizare. Locurile pasagerilor au fost concepute cu ajutorul expertizei unice a marcii Citroën in ceea ce priveşte spatiul, modularitatea si lumina interioara, astfel incat sa evidentieze noi standarde pentru acest segment. Modelul subliniaza un nivel inalt de confort si o selectie a 12 sisteme moderne de asistenta la condus şi 4 opţiuni de conectivitate. Atât în oraş cât şi la drum lung, C3 Aircross te invită sa te bucuri de aventura cu tehnologia Grip Control si funcţie Hill Assist Descent, reprezentand un model cu noi standarde în segmentul SUV-urilor compacte in termeni de confort si de facilitati la bord.

SPACETOURER RIP CURL CONCEPT. Citroën si Rip Curl au hotarat sa colaboreze din nou si vor dezvalui la standul marcii, cel mai avansat model in termeni de mobilitate, aspirand catre distractie fara limite. O noua interpretare a modelului SpaceTourer dedicata activitatilor in natura. O masina moderna, cu capacitati marite datorita transformarii intr-un monovolum 4X4, impreuna cu Automobile Dangel. Pentru senzatia de libertate deplina, Pössl a echipat-o ca pe o masina compacta pentru camping. Interiorul si exteriorul sunt decorate cu ajutorul unei selectii originale de nuante si materiale speciale. Fiind conceputa pentru cei care isi petrec timpul liber prin activitati de agrement si care sunt obisnuiti cu elementele naturii, masina este robusta, spatioasa si suficient de agila pentru viata de zi cu zi. Conceptul accentueaza calitatile modelului SpaceTourer: modularitate, ergonomie, confort si tehnologie pentru senzatia de libertate si relaxare.

> E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. O editie limitata si exclusiva, dezvoltata impreuna cu casa de moda Courrèges, care prefigureaza o noua generatie E-MEHARI. Parteneriatul are la baza designul elegant si mobilitatea sustenabila, cele doua branduri franceze iconice colaborand pentru a prezenta un model invaluit de o eleganta neagra ce ii acopera formele arcuite, contrastand cu interiorul stralucitor, alb complet, atat de caracteristic marcii Courrèges. Un adevarat spirit liber, decapotabila, 100% electrica, cu 4 locuri, cu o personalitate care se distinge, cu o noua versiune de plafon vitrat, sistem central de inchidere si airbag-uri, toate acestea gazduite intr-un interior complet revizuit pentru a integra propriul stil al marcii Citroën.

> C3 & C3 WRC. Noul Citroën C3, cu mai mult de 170.00 de unitati vandute de la lansarea sa, va fi prezentat alaturi de vesiunea sa cea mai puternica: modelul C3 WRC, un adevarat simbol al pasiunii auto, al sportivitatii si al aspiratiilor publicului.

>> Servicii de top care modifica accesul la mobilitate si fac viata mai usoara pentru clienti: Citroën Advisor, posibilitatea de a-ti exprima online parerea despre produsele Citroën, o premiera in industria auto, noi servicii de transport precum Citroën Rent&Smile, care permit închirierea unui vehicul Citroën de la concesionar si Citroën Earn&Drive, care permite clientilor sa castige bani oferind propriul vehicul pentru inchiriere.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide