Banca Transilvania vinde un SUV foarte rar. Cât costă un exemplar rulat al SUV-ului de performanță Cupra Formentor

Autor: Marius Vișan 06 iun. 2022 Știri auto

Cupra Formentor este unul dintre cele mai noi SUV-uri de pe piață. SUV-ul compact, din segmentul C, este fabricat de producătorul auto spaniol SEAT pentru sub-brandul Cupra.

Este prima mașină proiectată special pentru acest sub-brand. Versiunea de producție a fost dezvăluită în martie 2020, după ce a fost amânată din cauza anulării Salonului Auto de la Geneva. Formento a fost prezentat în avanpremieră ca vehicul concept la Salonul Auto de la Geneva din 2019. Este denumit astfel după peninsula Formentor de pe insula spaniolă Majorca. Producția lui Formentor a început la sfârșitul lunii septembrie 2020.

Formentor este disponibil cu un motor hibrid plug-in de 1,4 litri de 245 CP, un alt motor turbo de 2,0 litri care generează 310 CP disponibil pentru modelele VZ (derivat de la cuvântul spaniol veloz, care înseamnă „rapid”) și un model VZ5, vârful de gamă, cu motor 2. 5 litri turbo care generează 390 CP. Modelul oferă o autonomie aproximativă de 50 km cu un mod complet electric. Toate versiunile sunt echipate cu o transmisie DSG cu 7 trepte.

Banca Transilvania vinde un exemplar Formentor cu 310 CP

Chiar dacă este un model foarte nou, cei care sunt interesați de această mașină o pot achiziționa la mâna a doua. Banca Transilvania vinde un exemplar cu un rulaj de doar 9.158 de km. Mașina costă 40.000 EURO fără TVA, și 47.600 EURO inclusiv TVA. Sub capotă se află un motor pe benzină cu o capacitate de 2.0 litri și o putere de putere de 310/228 (CP/kW).

Dotările sale inclus cutie automată, climă automată pe două zone, navigație, senzori de parcare, Bluetooth, interior piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante aliaj, computer de bord, faruri LED, pilot automat, tracțiune 4×4, senzori de ploaie, senzori de lumina, cotieră, Virtual Cockpit, Drive mode select, lumina ambientală, App Connect și Apple Carplay.

Intră în GALERIA FOTO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide