Banca Transilvania vinde un BMW X6 recuperat de la client. Este cel mai frumos SUV Coupe

Autor: Marius Vișan 26 mai 2022 Știri auto

Departamentul Băncii Transilvania care se ocupă cu vânzarea unor mașini recuperate de la clienți, are o ofertă interesantă pentru cei care își caută un SUV BMW X6.

Mai exact este vorba de un BMW X6 XDRIVE30D, an fabricație 2012, cu 245 CP și cutie de viteze automată. Mașina are un rulaj de 206.512 de KM. Mașina prezintă câteva urme de uzură atât la interior cât și la exterior, dar nu ar fi ceva ieșit din comun pentru o mașină cu un astfel de rulaj.

Dotările sale mai includ: Clima automată 2 zone, Audio-Radio-CD, senzori parcare, interior piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante aliaj, computer bord, faruri bixenon adaptive, funcția pilot automat, volan reglabil, padele, tracțiune 4×4, senzori ploaie, senzori lumina, cotieră, hayon electric, scaune față parțial reglabile electric și funcția Keyless Go. Mașina costă 19.900 EURO fără TVA și 23.681 EURO inclusiv TVA. Pentru cei interesați ar fi de reținut că plata se poate face doar în numerar.

Acest model costa aproximativ 60.000 de euro în anul 2012, an în care a fost fabricat exemplarul de mai jos. Se pare că, în 10 ani, mașina s-a devalorizat cu peste 35.000 de euro.

Intră în GALERIE FOTO

Sursă foto: Btleasing.ro

X6 este un SUV / crossover de lux de dimensiuni medii al constructorului auto german BMW

BMW X6 a introdus stilul SUV-urilor coupé, făcând referire la designul acoperișului său spate înclinat. Acesta combină atributele unui SUV (gardă la sol ridicată, tracțiune integrală și capacitate de rulare în orice condiții meteo, roți și anvelope mari) cu poziția unui coupé (stil cu acoperiș înclinat). Este construit în uzina BMW din America de Nord din Greer, Carolina de Sud, alături de BMW X5, a cărui platformă o împarte. Înainte de lansarea lui X7, X6 era considerat un SUV emblematic pentru BMW.

Prima generație (E71) a fost pusă în vânzare în aprilie 2008 pentru anul model 2008, în timp ce a doua generație X6 (F16) a fost lansată la Salonul Auto de la Paris în 2014. A treia generație X6 a fost dezvăluită în iulie 2019.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide