Un SUV Hyundai se află pe lista bunurilor executate silit. Cât cere banca pe o astfel de mașină?

Autor: Marius Vișan 27 iun. 2021 Știri auto

Pentru amatorii de vehicule recreaționale, la mâna doua, o bancă din România vinde un SUV Hyundai ix35

Băncile și firmele de leasing au în portofoliul lor mașini executate silit. Prețurile sunt accesibile, dar numărul de kilometri destul de mare poate fi un dezavantaj. Dacă cumpărați o mașină uzată, kilometrajul ar trebui să fie un factor imens în decizia dvs. La urma urmei, kilometrajul unei mașini este, într-un fel, o modalitate de a-i stabili durata de viață.

Cu toate acestea, cei care sunt dispuși să se aventureze să achiziționeze o mașină rulată au la dispoziție un subdomeniu al site-ului Băncii Transilvania. Doritorii au o secțiune unde găsesc la vânzare o listă întreagă cu bunuri executate silit. Printre ele se află și un SUV Hyundai ix35.

Este un exemplar Hyundai ix35, an de fabricație 2012, motor de o capacitate cilindrică de 1995 cmc, tracțiune față, motor pe motorină și un rulaj de 119,477 km. Mașina se vine cu suma de 7,200 de euro.

Banca vinde un SUV Hyundai ix35 cu 7,200 de euro

Intră în GALERIA FOTO

Despre Hyundai ix35

ix35/Tucson, alături de Santa Fe facelift, fac parte din gama de vehicule recreaționale, aşa cum o numeşte Hyundai. Modelul ix35 a fost lansat în anul 2009. SUV-ul compact avea rolul de a-l înlocui pe Tucson. Cu toate acestea, Hyundai revine la numele Tucson în 2015, odată cu lansarea unei noi generații a modelului.

La momentul lansării în România prețurile de vânzare pentru Hyundai ix35 porneau de la 15.900 de euro plus TVA. Noutatea absolută pe care o introducea modelul ix35 o reprezenta pachetul de servicii Triple 5. Pachetul îngloba beneficii gratuite unice pe piața: 5 ani garanție integrală, transmisibilă și fără limita de kilometri, 5 ani asistență rutieră și 5 ani verificări tehnice periodice. Creat pentru a veni în întâmpinarea cerințelor unui stil de viață dinamic, ix35 reunea calități precum o bună ținută de drum și motorizări eficiente.

ix35 reprezenta primul model al mărcii proiectat și dezvoltat in Europa, la centrul Hyundai din Russelsheim, Germania.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide