SUV-ul cu garanție de 1 milion de kilometri este construit în China

Autor: Ionuț Vîlciu 19 feb. 2024 Știri auto

Producătorul chinez Jetour a prezentat un nou SUV cu valențe off-road și un design ieșit din comun. Pe deasupra, producătorul oferă pentru acest model o garanție de 1 milion de kilometri.

Jetour T2 este un nou SUV lansat de producătorul chinez de automobile, un model care iese în evidență prin designul robust și prin faptul că Jetour declară că oferă o garanție de 10 ani sau 1 milion de kilometri, o promisiune destul de curajoasă.

Potrivit Motor1, noul Jetour T2 măsoară 4,78 metri în lungime, fiind mai lung decât un Nissan X-Trail sau o Skoda Kodiaq. La exterior, noul Jetour T2 ne aduce aminte atât de noul Ford Bronco, cât și de noul Land Rover Defender. Partea frontală are un design impunător, cu o grilă orizontală pronunțată pe care scrie JETOUR în font alb. De asemenea, bara de protecție pare inspirată de cea de pe noul Bronco.

La fel pare și profilul, care are proporții pătrățoase, iar partea din spate pare că a fost inspirată de noul Land Rover Defender. Cu toate acestea, Jetour T2 nu arată deloc rău, ba chiar am putea spune că va atrage destule priviri în trafic.

Noul SUV chinezesc oferă tehnologii de ultimă oră și o garanție nemaiauzită

Interiorul respectă aceeași temă robustă, având un design destul de simplu, dar de efect. Și aici vedem unele elemente inspirate de la Ford Bronco, precum planșa de bord sau volanul. Jetour T2 este echipat cu un instrumentar de bord digital de 10,25 inch și un ecran central pentru sistemul de infotainment, care măsoară 15,6 inch. De asemenea, putem observa selectorul transmisiei de pe consola centrală, acolo unde sunt montate și comenzile pentru modurile de rulare. Întregul sistem este alimentat de un procesor Snapdragon 8155 și folosește 12 difuzoare. Alte dotări includ scaune ventilate sau iluminare ambientală.

Jetour T2 este echipat cu un motor de 2,0 litri, pe benzină, care dezvoltă 254 CP și 390 Nm. Propulsorul este cuplat cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj, iar puterea este transmisă către toate cele 4 roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală de la BorgWarner.

Noul Jetour T2 2024 este deja disponibil pe mai multe piețe internaționale. Așa cum menționam, producătorul oferă o garanție de 10 ani sau 1.000.000 de kilometri pentru noul său SUV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jetour


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide