Cum arată SUV-ul de lux Genesis GV80 cu 6 locuri? E la nivel de Maybach

Autor: Elena Luchian 31 aug. 2021 Știri auto

Genesis a prezentat oficial noul GV80 cu șase locuri în Coreea de Sud. SUV-ul de lux este la nivel de Maybach.

GALERIE FOTO

Evident, cea mai importantă modificare este noua configurație a scaunelor. În locul celor cinci unt acum șase. În rândul al doilea au apărut fotolii în locul banchetei. Cei care iau loc acolo beneficiază de prezența unei console centrale prin intermediul căreia pot controla sistemul audio și climatizarea, dar și propriul lor sistem multimedia. Pe spătarele scaune din față sunt montate ecrane pentru divertismentul celor din al doilea rând.

A apărut la bord un al treilea rând de scaune, care, susține producătorul, sunt foarte confortabile.

Mașina are și o funcție nouă. Ventilația continuă să funcționeze încă 30 de minute după oprirea motorului. Sud-coreenii au echipat modelul cu frânare automată de urgență. Cel aflat la volan primește un instrumentar de bord digital de 12,3 inci și un head-up display.

SUV-ul are poate fi comandat contra cost cu trepte retractabile acționate electric, care fac accesul la bord mai facil.

Clienții au la dispoziție și două culori exterioare noi. Este vorba despre Mauna Red și Barossa Burgundy. Pentru cabină pot alege de acum și o combinație de două nuanțe maro/bej vanilla.

Trei motorizări sunt disponibile în gamă. Vârful de gamă este mașina cu motor V6 twin-turbo de 3,5 litri. La baza gamei se află un motor turbo diesel de 2,5 litri, iar între ele, un diesel de 3.0 litri.

Genesis nu a anunțat când GV80 cu șase locuri va ajunge pe piețe din afara Coreei. Un lucru este însă, sigur. Asiaticii sunt hotărâți să vândă SUV-ul de lux la nivel global.

Genesis GV80, mașina care i-a salvat viața lui Tiger Woods

Tiger Woods conducea un Genesis GV80 pe 23 februarie, ziua în care a fost implicat într-un grav accident de circulație. Mașina lui a lovit un copac la 120 km/h, într-un viraj la dreapta. Aceasta a pătruns pe sensul opus, a ieșit în afara carosabilului, a lovit mai mulți copaci și s-a prăbușit în prăpastie. (vezi GALERIA FOTO).

Starul golfului mondial a suferit o dublă fractură la piciorul drept și a fost transportat la spital conștient și cooperant. Sportivul în vârstă de 47 de ani se află încă în recuperare, dar se poate considera norocos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide